2011. január 14.

Kellan stillek

Ezúttal Kellan folyamatban lévő filmjeiből kaptunk egy-egy stillt, mégpedig olyanokból, amelyek nincsenek is itt kinn oldalt, pedig bőven elférnének ott is, ami engem illet, mindkettőt szívesen megnézném.

Az egyik a Love, Wedding, Marriage-ből [Szerelem, esküvő, házasság] való, amelyben Kellan ugye egy ifjú férjet alakít, akinek felesége teljesen kétségbeesik szülei válása miatt, és meginog a saját házasságába vetett hite is. Erről a filmről eddig csak forgatási fotókat láthattunk az esküvői jelenetből, most azonban hivatalos stillt is kaptunk.
Az az érdekes a filmmel kapcsolatban, hogy az IMDB-n már pontozzák, (bár mindöszesen 27 felhasználó pontozta 7,6-ra) és 2010-es megjelenéssel dátumozzák a filmet, ám semmi más anyagunk nincs róla, pedig, ha kinn már menne a mozikban, minimum egy előzetesünk lenne, és gondolom, nem egy still-ünk. Amit a héten adtak ki, az ez:


A másik film, a Killing Game [Gyilkos játszma] egy ettől teljesen különböző érzésvilágot áraszt, egy titkos, földalatti harci "játék" kedvéért rabolják el Kellan karakterét, ahol életre-halálra kell küzdenie. Kellan itt végre kicsit bemutathatja akcióhős énjét, ami, mint tudjuk, régóta komoly vágya volt.


A két filmről egy részletesebb cikk is készült, az első kép onnan származik, a másik pedig a KLO galériájából.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése