2012. március 28.

Kellan Lutz WetPaint interjú

Most már hivatalos: Kellan háromszoros fenyegetést jelent. Mintha nem lenne színészként és modellként így is elég elfoglalt, most még egy szerepet magára vállalt: divattervező lett. Közreműködött a Dylan George Abbot + Main 2012 tavaszi kollekciójának tervezésében, amelyet büszkén mutatott be múlt hétvégén [ööö annak már két hete is...] a Bloomingsdale-nél, a Long Island-i Garden City-ben. A Wetpaint Entertainment szerkesztőjével a ruhákkal kapcsolatos inspirációiról beszélgetett, és válaszolt jópár égető kérdésre is az Alkonyat: Hajnalhasadás 2. részével kapcsolatban is. 

Wetpaint: Mi késztetett arra, hogy divatkollekciót akarj tervezni?
Kellan: Mivel a modelliparban nőttem fel, mindig is közel álltam a divat világához. Amikor a Abbot Kinney & Main Street keresztutcájában laktam, mindenféle emberek vettek körül, különböző kutúrájú, stílusú, bőrszínű emberek, és meg akartam osztani ezt [az élményemet] másokkal is. Azt hiszem, azt is elmondhatom, hogy közelebb akartam vinni az otthonomat a Venice Beach-hez. 

Modell vagy, színészkedsz, most pedig tervezel is. Melyiket szereted a legjobban?
Modellként kezdtem, azután váltottam a színészetre, most pedig visszatértem a divat világához. Most nem tudnék egy kedvencet választani, de elmondhatom, hogy szeretek kreatívkodni, és különböző utakat találni, hogy kifejezzem magam.

Miben különbözik saját stílusod Emmett Cullenétől?
Tagadhatatlan, hogy vannak közös pontok Emmett Cullen stílusával. Ő a legsportosabb Cullen és hajlamos jó anyagú és kényelmes pólókat és pulóvereket hordani - amiket magam is szívesen viselek. 

A világ most látja majd először Kristen Stewart-ot vámpírként. Nem volt furcsa a forgatás vele, miután átalakult? Másképp játszott [mint azelőtt]?
Kristen fantasztikusan alakítja a vámpír szerepét! Már akkor is olyan sok életet lehelt a karakterbe, amikor emberként játszotta Bellát, és ez fokozódik, amikor Bella vámpírrá alakul. Látszott, hogy ő is épp annyira élvezi a vámpírszerepet, mint mi mindannyian! Igazán élveztem Emmett és Bella szkandermeccsének forgatását!

Ashley Greennel szerelemeseket alakítottok új filmedben, a Warrior's Heart-ban. Azok után, hogy éveken át a bátyját alakítottad, milyen érzés volt eljátszani a szerelmét?
A színészet már csak ilyen! Nagyon jó volt, hogy Ashleyvel játszhattunk szerelmespárt. Jó, ha az ember olyasvalakivel játszhat, akihez már közel került. Évek óta barátok vagyunk, olyan volt ez számunkra, mint egy kirándulás!

A Cullen család mely tagjaival tartod a kapcsolatot, amikor nincsenek sajtómegjelenések és premierek?
Megpróbálok mindenkivel találkozni és tartani a kapcsolatot. Természetesen az ember azokhoz kerül közelebb, akikel többet dolgozott, például a Cullen családdal. Remélem, hogy mindenkivel lesz még lehetőségem együtt dolgozni valamilyen módon vagy formában a jövőben.

Meg fogod nézni Az Éhezők Viadalát?
Szerettem a könyveket, tetszett az alapötlet és mindenki, aki részt vett benne. Szerepel pár barátom a filmben, és ismerek egy halom producert, úgyhogy mindenképpen megnézem. Klassznak tűnik!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése