2010. október 22.

Anyukája könyörög neki, hogy leszokjon

Mára egy aprócska bulvárhírrel tudom csak feldobni a délutánotokat, mint azt a cím is sugallja. :)

A cím alanya azonban nem más, mint kedvenc Majomemberünk, a mindennap sportoló Kellan Lutz, a Cullencsalád naaagy mackótestvére ;) Mint azt pár hete jeleztük, ezeket a Cullen-srácokat alakító fickók dohányoznak. 
Történt azonban, hogy Kellan anyukája beleszaladt az interneten egy képbe, amin kedvenc kicsi fiacskája éppen rágyújt. Még szinte ki sem heverte az őt ért sokkhatást, amikoris telefont ragadott, és nagyon csúnyán leteremtette a rajtakapott fiút. Többek között így szólt: "Édes fiam, Neked példát kell mutatnod a fiataloknak, nem szívhatod azt a büdös mocskot!" Mindezek után anyuci összecsomagolt pár hasznos dolgot, úgymint nikotintapaszok, különböző leszoktató rágók, majd ezt feladta Kanadába, ahol kicsi fiacskája éppen az Immortals-t forgatta, és Nyilas Misi Kellan Lutz pakkot kapott. Abban reménykedett, mindezek segítségére lesznek az eltévelyedett gyermeknek eme káros szenvedély leküzdésében. A doboz aljára még anyai intelmeit is megfogalmazta a figyelmes édesanya, mondván: "Cselekedj helyesen!"
Mindezek ellenére azonban Kellan színésztársai még ezután is többször rajtakapták kedvencünket, amint forgatási szünetekben rágyújt. (Ejnyemár no!)

Mindezenközben Kellan persze kiakadt, és aggodalmát fejezte ki azirányban, hogy vajon mit is gondolhat a kedves anyuka az ő hivatalos imidzséről. Ekkoriban zajlott a Calvin Klein következő reklámkampánya is, aminek kapcsán Kellan így fogalmazott: "Hát, meglátjuk, mit szól majd anyukám, ha meglátja, hogy a csupasz se***mmel van tele minden hirdetőoszlop!"

Erről ugyan még nincs infó, de Kedves Anyuka ne tessék aggódni, Kellan már NagyFiú, saját döntéseket hoz, amelyeknek képes vállalni a felelősségét. Pár szál cigitől meg semmi baja nem lesz.

És íme a bűnös Kellan, de azt meg nem mondom, hogy ez az a kép-e, ami anyucit kétségbeejtette, vagy éppen egy a leszoktató fázisban elkapott kép, amin titokban Gyújt rá a srác.
Infó pedig innen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése