2012. április 30.

Kellan az Éhezők Viadaláról és az Alkonyatos szereplőtársairól

Noha a hírek arról szólnak, hogy az Alkonyat izompacsirtája, Kellan Lutz szerepelni szeretne az Éhezők Viadalának folytatásában, a színész az OK! magazin riporterének cáfolta az állítást, mondván, valóban tetszik neki a könyv és a film, de nem feltétlenül szeretne a sorozat részese lenni.

Amikor az OK! magazin a Tribeca Film Fesztivál Chanel által szervezett vacsoráján megkérdezte Kellant, hogy Team Peeta vagy Team Gale, a színész kicsit zavarodottnak tűnt, és azt kérdezte: - Mi van??
- Nem ástam magam bele eléggé ahhoz, hogy meg tudjam mondani, melyik oldalon állok! - mondta, hozzátéve, NEM fog szerepelni a sorozat folytatásában. 

- Szeretem... Imádom az összes olyan pletykát, amely azt híreszteli, hogy Kellan hogyan próbálja felhívni magára a figyelmet [hogy szereplhessen a folytatásban]. A könyvek nagyszerűek, [Az éhezők viadala] film remek volt, de NEM fogok szerepelni a sorozatban.

Kellan ugyanis arra készül inkább, hogy az Alkonyat: Hajnalhasadás 2. részének reklámozása alkalmából újra találkozzon Alkonyatos szereplőtársaival. 
- Olyan ez, mintha az utolsó focimeccsére készülne az ember. Az edződ azt mondja, hiányozni fog, neked meg minden vágyad, hogy vége legyen és levehesd a sisakot. Úgyhogy nagyon hálás vagyok ezért! - mondta Kellan az OK!-nak az Alkonyat utolsó napjairól.
- Most már tényleg a végéhez közeledik, és nagyon furcsa érzés, hiszen hatalmas része volt az életemnek, és akkora áldás, hogy már most határozottan biztos vagyok abban, hogy hiányozni fog. -tette hozzá. - Csodálatos volt, és alig várom a premiereket, hogy újra lássam a stábtagokat. 

Arra a kérdésre, hogy vajon tartja-e a kapcsolatot Robert Pattinsonnal, Kristen Stewarttal, Taylor Lautnerrel, Ashley Greene-nek, Nikki Reeddel, Jackson Rathbone-nal és a többi stábtaggal, Kellan azt mondja, természetesen, majd azt is elárulja, hogy rendszeresen SMS-ezik a többiekkel. 
- Mobiltelefon! Annyira durva. Ez egy csodálatos találmány. - viccelődött Kellan nevetve. - És BBM-ezünk [Black Berry Messenger] ha a tengerentúlon vagyunk. Muszáj neked is venned!

- Az utolsó filmet hét hónapon keresztül forgattuk. - magyarázta Kellan. - Dolgoznom kellett a legutolsó napon. Szerintem én voltam a legutolsó... Alig vártam, hogy vége legyen. Aztán az ember egyszer csak rájön, hogy soha többé nem bújik ennek a karakternek a bőrébe. 
- De talán majd csinálnak egy felújítást, amelyben Carlisle szerepét alakíthatnám. Az vicces lenne. - mondta Kellan. - Mondjuk úgy, tíz év múlva...
Forrás

5 megjegyzés:

  1. Szia Ancsi!
    Nagyon jó lett az új oldal, nagyon tetszik. :) És ami a legjobb, hogy ez csak Kellanról szól! :)
    Egy kicsit még zavar ez az új elrendezés, meg a chat hiánya, :( de majd megszokom ezt is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Andy!
      Örülök, hogy idetaláltál!! :))
      Az elrendezés nem biztos, hogy így marad. Kipróbálom most ezt az új elrendezést, és ha a többiek is idetalálnak, akkor megmutatom, hogy nézne ki az oldal a régi elrendezéssel, dögös fejléccel, chat-tel. És akkor megmondjátok, hogy melyik jobb.

      Bevallom, nekem az most fapadosnak tűnik megjelenésileg, viszont ebben meg sok mindent nem tudok megcsinálni, szóval nincs ez még kőbe vésve.

      Törlés
  2. Idetaláltam!!!
    :)
    Az oldal szuper, bár ha szavazni kéne a régifajta elrendezés mellett tenném le a voksomat. Bár lehet, hogy csak azért, mert azt szoktam meg.
    Gyakorlatilag a lényeg úgyis a cikkeken és a képeken van, úgyhogy te tudod.
    És igen én is nagyon örülök, hogy ez az oldal létrejött, remélem még sokáig írogathatjuk itt a véleményünket a kedvencünkről.
    Már ha te Ancsi bírod idővel :) (mert mindig abból van a legkevesebb)

    VálaszTörlés
  3. Jelentem, itt vagyok én is :)
    Hát nekem ez így hirtelen sok volt, én is jobban szerettem a régi letisztult változatot. :/

    A cikkhez meg annyit, hogy kb. ennyi volt a HOPE, bár tényleg kevés esély volt arra, hogy Kellan szerepeljen a THG folytatásaiban :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én amúgy csak akkor számolok le a reménnyel, ha megnevezik Finnick alakítóját. Én sem gondolom, hogy hatalmas esélye van, de van.

      És most, hogy így összegyűltünk és egységes a vélemény, visszakapjátok a régi külsőt :)) Igazából nekem a forma így tetszene jobban, de a fejlécet ide nem tudom kitenni, a chatről nem is beszélve. De azt legalább már tudom majd moderálni. Persze - a félreértések elkerülése végett, nem Titeket, hanem a külföldi spameket szeretném majd irtani. A Cullenguyséhoz Kimnek volt csak jelszava :/

      Törlés