2013. január 29.

Kellan filmek szinkronizálva, online

Rita hívta fel a figyelmünket arra, hogy két Kellan Lutz filmet is talált, amelyeket szinkronizálva(!!) megnézhetünk online. Az oldalakat a képekre kattintva éritek el!

Szemenszedett boldogság:


Aréna


A Szemenszedett boldogságról (leánykori nevén Love, Wedding, Marriage) ITT olvashattok hosszabban, az Arénáról pedig még ITT. Vigyázat, mindkettő töményen spoileres.

Aki esetleg nem lenne képben: A Szemenszedett boldogságot mindenkinek ajánlom, aki szereti a romantikus vígjátékokat, és könnyed kikapcsolódásra vágyik, bár szerintem komoly mondanivalója is van a filmnek. Ezzel szemben az Arénát szigorúan 16 (de még inkább 18) éven felülieknek ajánlom csak, és csak a legelszántabbaknak, mert a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat tartalmaz, és most nem viccelek. Kellan felsőtestét is sokat láthatjuk, és ez nagyban kárpótol sokmindenért, de sokkoló jelenetsorok vannak a filmben és brutális mennyiségű vér és kegyetlenség. Viszont, ha mindezt tudomásul vesszük/vagy esetleg nem is zavar/, akkor klassz kis film ez is, óriási csattanóval a végén. Csajok! Ez a pasitokat is lekötheti :)

Nem tudok elég hálás lenni Ritának, amiért megosztotta velünk a linkeket! Köszönöm, köszönöm!!

2 megjegyzés:

  1. Pár hete néztem meg az Arénát... általában nem szeretem az ilyesmi filmeket, nem is nézem meg őket, de Kellan miatt muszáj volt! Alapjáraton nem lenne egy rossz film, de a sok öldöklés, meg csonkítás értelmetlenné teszi az egészet, szóval a lényeg, hogy nem volt éppen a világ legkellemesebb filmje, és ezért még Kellan jelenléte se tudott megvigasztalni... teljesen :)
    A Love Wedding Marriage viszont az egyik kedvenc filmem lett, persze ez a szinkron borzasztó hozzá - legalább is Kellan és Jessica magyar hangja borzasztó, a többieké annyira nem vészes, de maradok az eredeti szinkronnál :D

    VálaszTörlés
  2. Én is belenéztem, igaz egyenlőre csak pár másodpercre a LWM-be. Hááát, maradok az eredetinél és Ancsi fordításánál. A szinkron nekem se tetszik, főleg, hogy Kellannek nemcsak a látványát, de a hangját is szeretem.
    Egyébként kicsit "haragszom" rá. Mi ez, hogy ennyi időn át nem mutatja meg magát?! Se egy party, se egy kis sport... ez nem járja :)

    VálaszTörlés