2013. február 23.

Szürke 50 árnyalata: Kellan, mint Elliot

A hamarosan megfilmesítésre kerülő Szürke 50 árnyalatával kapcsolatban egyre többeket izgat, hogy kik lehetnek a film főszereplői. Barbi is végigvette már blogjában, hogy kik lehetnek esélyesek a főszereplő Christian és Ana szerepére, ám néhány külföldi oldal már Elliot és Kate szerepének lehetséges alakítóiról is ír. 

Az IB Times Alex Pettyfert jelöli meg Elliot lehetséges alakítójaként, amelyet aztán a Gather Entertainment fejt ki, és told meg egy Kellan Lutz-cal. Az idevonatkozó részletet fordítom:

Alexnek határozottan olyan a haja, hogy eljátszhassa Elliotot göndör szőke fürtjeivel, ám a színész nem biztos, hogy elég vagány ahhoz, hogy eljátssza Christian Grey örökvidám fogadott testvérét - Alex ugyanis úgy tűnik, időnként kicsit arrogáns és hűvös. [Mondjuk azért színész, hogy bármit el tudjon játszani, de ez csak az én magánvéleményem. Ancsi] Elliot ráadásul néhány évvel idősebb is, mint Christian, így Alex életkora is gondot jelenthet. 

Sok Árnyalat-rajongó úgy gondolja, hogy a tökéletes Elliot-választás Kellan Lutz lenne, és elég nyilvánvaló, miért is - Elliot karaktere ugyanis az Alkonyatból ismert Emmettén alapszik. Kellan már bebizonyította, hogy képes eljátszani egy ilyen csupa mosoly karaktert, sőt azt is elárulta, hogy elolvasta a Szürke ötven árnyalatát és hogy szívesen szerepelne a filmben. Kellan Lutznak a testfelépítése is hasonlít Elliotéra, széles vállaival, míg Alex [Pettyfer] túl vézna lenne a szerephez.


5 megjegyzés:

  1. Uhh, belső istennőm hevesen tiltakozik ez ellen...
    Bocs, de nekem ez kemény határ, hogy Kellan szerepeljen ebben a filmben (meg úgy egyáltalán más a Twilight szereplőgárdából) :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, bennem nincs ilyen jellegű tiltakozás, én simán el tudnám képzelni.

      Viszont nyugtasson a gondolat, hogy akiről a legtöbbet hallani egy szerep kapcsán, effektíve az a legkevésbé esélyes. Lásd még CF Finnick szereplőválogatás: hallottunk Armie Hammeről, Garrett Hedlundról, Hunter Parrish-ről és kaptunk egy Sam Claflint. :)

      Törlés
    2. Igen-igen, ott is az volt, szóval remélem, hogy itt is az lesz :)
      Az első könyv nagyon nem jött, de adtam esélyt a trilógiának. Egy pici javulást láttam, de így összességében nem jött be :/ A filmet lehet, hogy megnézem, mert előfordult már, hogy a könyv nem jött be, de a film jól sikerült (bár ennek itt szerintem kicsi az esélye). Viszont az már sokkal jobban érdekel, hogy mit hoznak ki belőle. Kíváncsi leszek, hogy mennyire lesz esetleg polgárpukkasztó vagy, hogy egészen elfogadható formában tálalják az embereknek.

      Törlés
    3. Jose-nak Taylor Lautner??? Mit szóltok?

      Törlés
  2. Én nagyon el tudnám képzelni, bár megmondom őszintén mikor olvastam a könyvet, nekem is Garrett Hedlund lebegett a szemeim előtt( Kate pedig az OTR-s Kristen, eperszőke hajjal)
    Egyébként remélem a filmnek több mondanivalója lesz mint a könyvnek, ami nekem sem jött be. Illetve oké, jó volt hogy úúúúh csak szexelnek az elején, de kb 120 oldal után. unalmassá vált. Semmi történéssel, csak szexxel sajnos nem mindenki éri be. + az Írónő is nagyon sablonos kifejezéseket használ és rengeteget szót ismétel..
    VISSZATÉRVE Kellanre, szerintem is jó lenne az örökké vidám Elliotnak, ámbár akkor kell egy tökéletes Kate, mert az sem mindegy..
    Névtelen előttem:
    Szerintem Taylor túl fiatal Jose-nak. én a srácot a 90210-ből képzelném oda, Navid. azt hiszem.

    VálaszTörlés