2013. július 24.

Kellan a Feláldozhatók 3-ban??

Kellan Lutz, aki Emmett Cullen szerepét alakította az Alkonyat sorozatban, tárgyalásai elején jár, hogy csatlakozhasson Sylvester Stallonéhoz a Feláldozhatók 3.-ban, amely a Lionsgate egy már ismert projektje. 
A Lionsgate nem reagált a hírre. [Nem is fognak, majd kihirdetik a szereplőiket ők maguk.]

A filmet az ausztrál Patrick Hughes rendezi, akinek a nevéhez leginkább reklámfilmek forgatása fűződik, a producere pedig maga Sylvester Stallone lesz a Millennium Films nevében.

A bennfentesek szerint a Feláldozhatók 3.-ban egy csoport számítástechnika-zseni fiatalt ismerhetünk majd meg, akik kezdetben nehezen találják majd a hangot a "nagy öregekkel", de aztán képesek lesznek együtt dolgozni, hogy együtt mentsék meg a világot.

Az még nem tudvalevő, hogy a Feláldozható 2. túlélői közül mely stábtagok szerepelnek majd a harmadik részben is, bár a pletykák szerint Jackie Chan-re és Wesley Snipes-ra az új filmben is számíthatunk. 

Bár Stallone már elhintette Twitteren Mel Gibson lehetséges csatlakozását is, a TheWrap úgy tudja, a "Halálos Fegyver" még nem szerződött le hivatalosan a Feláldozhatók 3.-ra.

A Feláldozhatók filmek eddig több, mind félmilliárd dollár bevételre tettek szert, a sorozat legújabb filmjének forgatása pedig jövő hónapban kezdődik. 

Az Alkonyatban látott kiugrása után Lutz a Relativity Halhatatlanok című filmjében majd a Michael Bay által készített Rémálom az Elm utcában szerepelt. Nemrégiben kapta meg a Renny Harlin-féle Hercules 3D címszerepét, és láthatjuk [mozgáskultúráját] a hamarosan megjelenő Tarzan filmben is.
Forrás: The Wrap

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése