2013. augusztus 1.

Kellan Lutz Ocean Pacific interjú

Az a gond Kellannel, hogy néha hónapokra képes eltűnni, amikor viszont előkerül, jön, mint a dömper. Most két újabb interjú/cikk jelent meg tőle, ezek közül hozom előbb az interjút.

A Cosmopolitan nemzetközi oldala készített egy interjút azon a szörfös eseményen, amelyen Kellan megjelent a hétvégén, ezt fordítom most:

Ha az ember hasizmai szó szerint úgy néznek ki, mintha rajzolva lennének a törzsére, akkor jól sejti, hogy a Cosmo meg szeretné interjúvolni. Ez történt most is, amikor nemrégiben az OP egyik rendezvényén leültünk beszélgetni Kellan Lutz-cal, a színésszel, aki az Ocean Pacific egyik arca (Katrina Bowdennel egyetemben). 
Izompacsirtánkat arról faggattuk, milyen a tökéletes randi, és hogy hogyan lesz ilyen issstenien dögös a teste.

Photo Credit: Ocean Pacific

Mi a legjobb abban, hogy Te lettél az OP egyik arca?
Észak-Dakotában születtem és nőttem fel, így aztán a szörf számomra mindig egy más világot jelentett, az Ocean Pacific azonban mindig is ismert márka volt számomra, mert láttam az összes szörfdeszka reklámjukat. Aztán végül Los Angelesbe költöztem és én is szörfözhettem, és hordhattam Op ruhadarabokat. Amikor pedig a társaság megkeresett [hogy képviseljem őket], akkor nagyon izgatott lettem, és azt gondoltam, biztos átlátnak rajtam, mert olyan volt, mintha egy álmom vált volna valóra.


Ez klassz - gratulálunk hozzá ezúton is. Ha már rövidnadrágokról és szörfözésről beszélünk, nem mehetünk el amellett, hogy isteni a tested. Mit teszel érte, hogy ilyen kidolgozott legyen?
Nem szeretem a "dolgoz[ik]" szót a kidolgozott-ban. Én inkább kibulizottnak nevezném, amikor valami olyasmit csinálsz, ami valami új és más, legyen az lovaglás, szörfözés, vagy bármilyen órák, vagy kondizol egy haveroddal a konditeremben - és közben nem az órát nézed, hogy mikor lesz már vége. Ha kifejezetten rólam beszélünk, én az akciódús mozgásformákat keresem, a különböző harcművészeteket (muay tai, jui jitsu) vagy boxolok a '87' tizenegy kaszkadőrsrácával, Marina del Rey-en. Ezek a srácok mind nindzsák, én pedig csak gyakorlok, de mutatnak olyan technikákat, amelyeket a jövőbeli szerepeim alkalmával fel is használhatok, ami jó.

Ha már a fürdőruháknál tartunk, a nőkön az egy- vagy a kétrészes darabokat kedveled? 
A kétrészeseket, de én szeretem azt is, ha van rajtuk egy lenge nyári ruha, vagy egy átlátszó lepel is rajtuk. Jobban szeretem, ha több ruha van rajtuk rétegesen, ami mégis átlátszó, ahelyett, hogy csak úgy egszerűen végigvonuljanak egy szál bikiniben.

Értjük. Meg kell, hogy kérdezzük: most egyedülálló vagy?
Úgy vélem, a magánéletem részleteit legjobb, ha megtartom magamnak. Például, amikor egy pár megházasodik, gyakran kapod magad azon, hogy azt mondod, "nahát, nem is tudtam, hogy járnak", szóval a jövőben nem kívánom a kapcsolati állapotomat megosztani a nyilvánossággal.

Rendben, rendben. Tiszteletben tartjuk, Kellan. Mégis, ha hipotetikusan feltételezzük, hogy egyedülálló lennél, akkor mi lenne az, amit legfontosabbnak tartanál egy nő esetében?
Azt, hogy mennyire szereti az életet.

És mi az, amit legkevésbé kedvelsz egy nőben és miért?
A gúny, az önzés és az, ha rosszul kommunikál.

Ami a kommunikációt illeti, SMS bajnok vagy vagy inkább telefonálni szeretsz?
Én jó vagyok kommunikációban, de mivel a munkám miatt sokat utazom, még inkább meg kell próbálnom úgy tenni, mintha együtt lennék azzal, akit szeretek. Szóval SMS-ezek, telefonálok, Skype-olok, e-mailezek, és ezt mind nagyon szeretem is.

Szerinted milyen a tökéletes randi?
Az, hogy az ember közben nem a telefonját nézegeti. Amikor annyira elmerülsz abban a személyben, akit szeretsz, akkor a telefon nem lehet fontos.

Ezen a vonalon haladva, mit gondolsz a házasságról?
A házasságról? Hogy rohadtul vagány dolog. Úgy értem, szerintem a házasság a legklasszabb dolog, de mára egy kicsit átalakult [a fogalom]. Rájöttem, hogy az embernek úgy kell éreznie magát egy kapcsolatban, mintha máris házas lenne, és ezen semmi nem változtat akkor, ha az ember lepapírozza a kapcsolatot. Az csak egy végső kinyilatkoztatás. Én izgatottan várom, hogy megnősüljek, családot szeretnék - az nagy siker lenne számomra. A karrierem mellett a család az, amit igen nagy tiszteletben tartok.

Ha már a karrieredet említed, mire számíthatunk Tőled a közeljövőben?
Nemrégiben fejeztem be a Hercules 3D forgatását és hó végén elhagyom Bulgáriát, hogy a Feláldozhatók 3-at forgathassam, ami miatt szintén nagyon izgatott vagyok.

Mi az álomszereped?
A Hercules. Ez volt az én legfőbb álomszerepem, de az, hogy részt vehetek a Feláldozhatók 3-ban és együtt dolgozhatok ezekkel az ikonikus akciószínészekkel, az igazán csodálatos. És a Jason Bourne sorozatot is nagyon kedvelem.

Részt vennél egy Alkonyat folytatásban?
Ó, igen, úgy értem, mindent nagyon szerettem, amit eddig csináltam. Az Alkonyat azonban olyan sok ajtót kinyitott számomra, és életem egyik nagy szerepe, fontos része volt, így aztán mindenképpen [részt vennék].
Forrás: Cosmopolitan.com

Kellan OP kampányfotóit megnézhetitek az OP hivatalos oldalán.

1 megjegyzés:

  1. Igen, ez elég nagy baj Kellan-nal kapcsolatban, hogy képes hónapokra eltűnni, aztán meg... Na, de örüljünk, hogy most itt van :)
    A magánéleti válaszával pedig teljesen egyetértek. Köszi a fordítást :)

    VálaszTörlés