2011. március 5.

Kellan: "Törték már össze a szívemet!"

Az Alkonyat Nagytesója a szerelemről, Londonról és a rajongókról beszélt a Teen Now-nak.

Kellan Lutz Emmett Cullen-nek, Robert Pattinson vámpírtestvérének a szerepét játssza a Twilight Saga-ban. Miközben a színész a Hajnalhasadás-t forgatta volna, a Teen Now mindenféle pletykákat próbált kiszedni belőle. 

Szóval, el szoktatok járni szórakozni a többi Alkonyatos stábtaggal?
Igen, mi valóban nagyon jó barátságban vagyunk. Nagyon nagy lehetőség számunkra az Alkonyatban szerepelni, mindannyiunk előtt rengeteg ajtó nyílt meg. Mindannyian annyi mindennel foglalkoznak, és ezt öröm látni. Ha van rá lehetőségünk vagy összegyűlünk egy páran egy környéken, akkor mindenképp elmegyünk együtt szórakozni. 

Sejtetted, hogy ennyire népszerű lesz az Alkonyat
Nem, egyáltalán nem. Fogalmam sem volt róla, hgy ekkora jelenség lesz. Egyszerűen csak fantasztikus élmény volt szerepelni a filmben. 

Voltál már az Egyesült Királyságban?
Igen, ott voltunk a Napfogyatkozás londoni premierjén, ami nagyon jól sikerült. Imádom a londoni rajongókat! Mindig nagyon jól érezzük magunkat nálatok!

Mennyire okoz nehézséget végigsétálni egy Los Angeles-i utcán?
Egyáltalán nem. Simán járok-kelek. Megpróbálok nem túl feltűnő lenni. Én úgy érzem, ha az ember felvesz egy napszemüveget, hogy elrejtőzzön mögé, akkor csak még jobban felhívja magára a figyelmet. De az emberek igazán tisztelettudóak, és én azt is megértem, hogy a paparazzik is csak a dolgukat végzik. Pedig az őrületbe tud kergetni, ha odakiabálnak, és ezáltal egyfajta jelenetet rendeznek. Ha elmegyek kocogni a kutyáimmal vagy valami ilyesmi, hát csináljanak egy képet, ha az a dolguk, aztán pedig menjen mindenki a dolgára. Én egy órán keresztül ugyanazt fogom csinálni, nem lesz benne semmi különös. 

Vannak őrült rajongóid?
Rendszeresen kapok dícsérő szavakkal teleírt leveleket és vannak aranyos, és nagyon elszánt rajongóim is. De az igazán bizarr, amikor egy rajongó megszerzi a nagymamám vagy anyukám címét, én meg azon agyalok, hogy 'Hogy a pokolba...?' Aztán írogatni kezdenek a családomnak, hogy próbáljanak meggyőzni engem, hogy tegyek meg bizonyos dolgokat. Komolyan azt gondolják, hogy ha szeretnének velem találkozni, akkor arról először a szüleimet kell megkérdezniük? Anyám fenn van Twitteren, és olyan jószívű, de néhányan úgy tesznek, mintha olyan igazán nagy barátságban lennének velem, és akkor anyukám azzal keres, hogy: "Nem ismerem ezeket az embereket, de szeretnék elkérni a telefonszámodat." Egyesek mindent megtesznek, hogy kapcsolatba léphessenek velem. 

Közeledik a Valentin nap. Randiznál valaha rajongóval?
Nagyon remélem, hogy bárki, akivel randizok, rajong értem, kedvel engem, mint embert, és élvezi a társaságomat. Mert én is olyasvalakivel akarok randizni, akiért én rajongok. Nagyon fontos, hogy vonzódjak ahhoz a személyhez, akivel találkozgatok. 

Hogyan szólítasz meg egy lányt?
A legfontosabb dolog, hogy magadat add. Szerintem az emberek leggyakrabban megpróbálják másnak mutatni magukat, mint amilyenek valójában. Megpróbálják elérni, hogy a másik beléjük szeressen, aztán később, amikor ez a szerelem létrejött, a másik nem egy valós személyiségbe lett szerelmes. Aztán az ember egy ideig megpróbálja fenntartani a látszatot, majd amikor belefárad abba, hogy nem magát adja, vége az egésznek. Úgyhogy add magadat. A tettetés nem jó dolog... mi értelme is lenne?

Veled is történt már olyan, hogy megpróbáltad másnak mutatni magad, mint amilyen vagy?
Én meghallgatom a country zenét, de volt egyszer egy barátnőm, aki igazán szerette, ezért azt mondtam, hogy én is imádom. Aztán vett nekem country zenei CD-ket meg country koncertre jegyeket, én pedig belegondoltam: "Ki is vagyok valójában?" Átvertem őt, és én voltam az, aki kialakította azt a képet, ami az ő fejében élt rólam. Sokkal jobb, ha magadat adod. Az vagy, aki vagy. Ha nem kellek így, az nem az én hibám.

Törték már össze valaha a szívedet?
Igen, de akkor is jobb szerelmesnek lenni és csalódni, minthogy egyáltalán ne szeressék az embert. Nagyon sok barátnőm törte már össze a szívemet, de hát ilyen a szerelem! Mindig megtanulja az ember, mit kell másképp csinálni a jövőben. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése