2011. június 9.

Kellan és társai a Hajnalhasadásról

A vasárnap esti MTV Movie Awards - mint azt tudjuk, - nagyrészt az Alkonyatról szólt, és a műsor előtt/után kedvenc Cullenjeinket alakító srácokat is elkapták néhány mondat erejéig:

A forgatás végét övező hangulattal kapcsolatban Peter így nyilatkozott:
- Még meg fog jelenni két film, szóval [a forgatás végén] még nem igazán búcsúzkodtunk, hanem úgy köszöntünk el, hogy 'Hamarosan találkozunk!'

Az interjúból amelyen Peter Facinelli és Kellan Lutz mellett Nikki Reed-et is kérdezték, a srácok elmondták, hogy az utolsó nap olyannyira nem volt végehangulat, hogy még csak búcsúbeszédet sem tartottak:
- Tartsunk most beszédet - lelkesedett Peter - Kellan??
Kellan erre állítólag kollégáihoz fordult, és pókerarccal így szólt: 
- Én a legeslegutolsó napig dolgoztam, úgyhogy utállak Titeket, köcsögök! [- mondta kedvesen]

Noha az Alkonyat színészeinek még van másfél évük, mire az utolsó rész is a mozikba kerül, addig pedig sajtókörútra utaznak majd, DVD-t, Blu-Rayt reklámoznak, de azért mindig készen állnak arra, hogy jövőbeli terveikről beszéljenek. Vagy legalábbis viccelődjenek rajta:
- Csináljunk egy Broadway musicalt! Carlisle a jégen. Alig várom - mondta Peter nevetve.
- Erre biztos veszek jegyet! - tette hozzá Kellan.


Egy másik interjúban még a show előtt Kellan-t faggatták. Itt a videó róla, mindjárt vázolom, miről van szó benne:


Nos a videóban két dologról faggatták Kellant.

Az egyik természetesen az esküvői jelenet volt, amire mindenki nagyon kíváncsi. Ezúttal Kellan a női szereplőkkel szemben mutatta ki empátiáját:
- Nagyon sajnáltam a női szereplőtársaimat. Ők gyönyörű ruhákat viseltek, de ezek nagyon véknyak voltak. És nyilván legtöbbjük vámpírt alakított, úgyhogy még csak nem is reszkethettek, hiszen a vámpírok nem fáznak. Ez kemény lehetett. Nagyon hideg volt [a forgatás során]. A fűtőtestek gyakran elromlottak, az eső viszont esett, ettől még zordabbnak tűnt a levegő.

A másik kérdés arra vonatkozott, melyik az általa legjobban várt jelenet. A válaszon persze nem fogunk meglepődni:
- A legjobban azt élveztem, amikor a szkander-jelenetet forgattuk Kristennel. Fantasztikus volt őt vámpír-szerepben látni. Szkanderozni vele, és látni, amint tűnődik, és ilyen remekül játszik, nagyon nagy élmény volt.
Persze nem volt minden móka és kacagás, árulja el Kellan:
- Megsérült miatta a karom. Istenem. [Kristen] nagyon erős csaj!

Ez a részlet pedig innen származik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése