2011. június 4.

Kellan hétköznapjai

Bár Kellan körül alapvetően nagyobb a csönd, mint mondjuk Jackson és Robert körül, de azért a paparazzifotósok képben vannak, így vizuális élményérték tekintetében nem kell szűkölködnünk. 

Egyéb fontos infókat nyilván Kellan twitteréről tudhatunk meg, tesói sikeresen túlélték a középsikola megpróbáltatásait, vagy hogy jó néha felfedezni, hogy milyen klassz is az ember saját környezete. A következő képen Kellant(?) láthatjuk, miután megmászta a Camelback hegységet. Na ilyen helyen lakik Ő:


Azért ne fulladjunk bele a féktelen sajnálatba, írt ő más okosakat is. Vagy csak beidézett:

"Nem akkor teszed a legjobbat a másikkal, ha megosztod vele saját gazdagságodat, hanem ha feltárod neki a sajátját." (Benjamin Disraeli)
"A kiégés nem a kemény munkának köszönhető, hanem azért, mert nem jó szellemben dolgozol." - ez utóbbit ugyan csak beidézte Kellan más hozzászólásából, de ezzel tudnék vitatkozni. Más kérdés, hogy ez, nem az a fórum, ahol meg is fogom tenni ;)

És akkor a múltkor Bri által is idézett shoppingolós képek közül lássunk pár igencsak szemet gyönyörködtetőt:


Eláruljam, hogy az utolsó képen látható ajándékkal egy nőnemű nyakába borul emberünk, vagy jobb lett volna a boldog tudatlanság??? :))

Ésvégül Kellan részt vett a napokban Los Angelesben egy Muscle Milk Fitness Retreat elnevezésű rendezvényen, amely egy sportrendezvény volt, kosaras jellegű, legalábbis a képek ezt sugallják:




 Na, ki szeretne az utolsó képen látható kissrác helyében lenni??? :))

A képek ezúttal is a KLO-ról származnak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése