2011. augusztus 23.

Divattippek Kellan módra

Kellan Lutz (vagy Emmett Cullen, ahogy jobban tetszik) nemrégiben mutatta be saját ruhakollekcióját, ami igazán jól hangzik, ha egy szexis, kemény mégis divatos fickót keresel. Minket annyira lenyűgöztek a tervei és a jóképűsége is, mint mindig is, hogy arra gondoltunk, megnézzük, hogyan alakítaná át a pasinkat. Bónuszként még arra a sokakat izgató kérdésre is választ kapunk, hogy boxer vagy fecske??



Hogy tisztázzuk, mi nem fogunk konkrét kollekciókat és divattervezőket megnevezni a pasiátalakításhoz. Igazából ez az egész átalakítósdi épp az ellenkezőjéről szól - adj a fickónak pár szexi darabot és érd el, hogy jól érezze magát a saját ruháiban. Az legyen a cél, hogy kényelmesen érezze magát a srác, és máris egy véleményen vagy Kellan Lutz-cal.

Az új férfiruha kollekciójához minden ihletet onnan merített, hogy rárontott saját ruhatárára, megpróbálta felfrissíteni hétköznapi darabjait. Van stílusa, ugye?

- Az egész lényege annyi, hogy érezd jól magad abban, amit viselsz. Ha túl szűk a nadrágod, és nem tudsz benne leülni, akkor az ciki. 
És hogy mit tanácsol a srácoknak?
- Olyan cuccot vegyél fel, amiven szívesen mászkálsz. Ha jól érzed magad abban, amit hordasz, jól érzed majd magad ott, ahol vagy.

Kellan elmélete alapján tehát: ha a barátod jól érzi magát a ruháiban, sokkal lazább lesz, és nagy valószínűséggel veled is jól érzi majd magát.



Férfi divatbakik: a lógó és a túl szűk pólók

- Vegyél fel egy övet! - javasolja Kellan. Ennyi. Ha a pasid még mindig a nadrágájából kilógó boxerben járkál, és úgy érzi, így néz ki a lehető legjobban, itt az ideje, hogy adj a fickónak egy övet. Nem számít mennyire szereted a fenekét, másnak nem kell látnia, csak neked. 

Kellan így folytatja:
- Néhány barátom túl szűk pólókat visel! - Isteni szerencse, hogy ott van nekik Kellan!

Hogyan formáld a pasidat, anélkül, hogy megsértsd az egóját?

Kellan így vélekedik:
- Szerintem egy srácnak az nem sérti az önérzetét, ha egy csaj megpróbálja felöltöztetni. - Halljátok ezt? Zöld utat kaptatok Kellantől! 
- Sok fickó segítségre szorul, és a csajok értük vannak. - mondja a pillanatnyi divatszakértő. De azért mégis, hogyan vágjunk bele?

Először is, ne kényszerítsd arra, hogy megváljon kedvenc darabjaitól - akármilyen régi is az. Amikor megkérdeztük Kellant, melyik a kedvenc ruhadarabja, így válaszolt: 
- Van egy pólóm, ami már nyolcadikos korom óta megvan, és hatalmas lyukak vannak a hátán. Nagyon vékony. - Szakadt és ódivatú - nekünk bejön, Kellan!

Aztán ha együtt mentek szórakozni, ejts el pár megjegyzést, mi lenne az, amiben szerinted jól nézne ki. Csak javasolj, ne kritizálj! Egyszer hátha elmegy, és vesz valami olyasmit, hisz ő is azt szeretné, hogy szexinek tartsd. Fordított pszichológia, azt hiszem, ezzel kell dolgoznunk.

Mutasd meg egy sportos dzseki hatalmát

Magyarázd el neki, hogy nem kell három részes öltönyt felvennie. Egy sportos dzsekit is felkaphat egy pasztellszínű, kényelmes alkalmi pólóra. Ha kipróbálja, [hidd el, hogy] kénylmesnek fogja érezni. 
- A kevesebb néha több - mondja Kellan. 

Elmondása szerint kollekciójának minden darabja egyszerű, elegáns, klasszikus, és úgy van kitalálva, hogy "felkaphass rá egy sportdzsekit, ha elmész este szórakozni."

Összefoglalásként

Kezdésként tehát vegyél egy övet, majd vedd rá a srácot, hogy kényelmes, jó anyagú, szolíd színű pólót vegyen fel. Adj rá egy sportos dzsekit, és nézd végig, amint beleszeret új, vagány külsejébe.

Ó igen... Ami pedig a boxer vagy fecske kérdését illeti, Kellan ezen interjú alkalmával egy szűk boxert (a boxer és a fecske közötti átmenet) viselt büszkén az interjú során. Megmutatta nekünk kék-fekete alsóneműjét, amely mindkét darab [már a boxer meg a fecske] legjobb tulajdonságait ötvözi. Maradjanak velünk amíg érkezik a női kollekció, és ha minden jól megy Kellan talán azt is bemutatja nekünk.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése