2011. december 10.

Kellan tavaszi kollekciójának bemutatása San Diegoban

Kellan a San Diego-i Fashion Valley áruházába látogatott pénteken, ahol szerencséjére egyetlen vérfarkas sem volt a láthatáron. ;) 

A szívtipró Kellan Lutz, aki az Alkonyat sorozatban a vámpír Emmett Cullent alakítja, azért érkezett Nordstromba, hogy bemutassa az Abbot + Main tavaszi női kollekcióját, amely egy strand-ihletésű kollekció, amelyért a velencei Abbot Kinney and Main divatstúdió felelős.
- Imádom ezt a környéket - mondta Lutz, aki színész és modell is egyben, és aki a hírnevét annak köszönheti, hogy eljátszotta Edward Cullen bátyját az Alkonyat-filmekben. 


Azáltal, hogy ruhákat kezdett tervezni - Kellan üzleti partnere a Denim farmer tervezője, Dylan George -  a 26 éves színész azt reméli, hogy leteheti névjegyét egy olyan ágazaton belül, amely mellett elkötelezheti magát az elkövetkezendő évekre. 
- Ezzel szeretnék foglalkozni. Szeretem a divatot - nyilatkozta Lutz, aki a Chapman Egyetem vegyészmérnöki karán tanult, mielőtt színészkedni kezdett volna. 

  
Lutz részvétele az Abbot + Main kampányban nem korlátozódik arra, hogy csupán az arcát adja a márkának. 
- Mindenben részt vesz, a színek kiválasztásától a szövetekig. - mondja Guez, aki már Justin Timberlake-nek is segített a William Rast kollekció beindításában. 
Miközben az Alkonyat:Hajnalhasadást forgatták Baton Rouge-ban, Lutz és Guez Skype-on tartották a kapcsolatot, és úgy agyaltak a márkát meghatározó ötleteken és terveken. 
- Nem akartam csupán a márka arca lenni - mondja Lutz, aki már a Calvin Klein X alsónemű kampányában is tevékenyen részt vett 2010-ben. - Mindenben részt akartam venni.


Valóban a kollekció mögötti tervek - a férfi kollekcióját Kellan a nyáron mutatta be - Lutz saját ízlése alapján készültek. 
- Feltúrtuk a ruhásszekrényemet - meséli Lutz - Hogy [tudatosodjon], milyen anyagokat találok kényelmesnek, milyen színeket kedvelek, ezek ihlették a kollekciómat.
- Nem választhattuk egyszerűen a eperszínű vörös színt - tette hozzá - inkább azt az igazi vidéki hangulatú, mediterrán hatású bíborvöröset alkalmaztuk, amit annyiszor láttam Velencében. Puha ruhaanyagokat alkalmaztunk, amelyeket kényelmesek. 


Guez figyelmét nem kerülte el, hogy Kellan mennyire odafigyel a részletekre. 
- Kellan sokféle anyaggal dolgozik, ami jól jellemzi a munkamorálját. Nem fél, ha le kell ülnie, és el kell végeznie a piszkos munkát. 

Péneteken rajongói hálásak voltak azért, hogy Kellan nem érezte méltóságán alulinak, hogy bemenjen egy áruházba, hogy találkozzon rajongóival és üdvözölje őket!
A 15 éves Spring Valleyből származó Anica Lawrence édesanyjával, Lisával, öccsével, Alex-szel és húgával Ariannával állt a sorban. Hatalmas Alkonyat-rajongóként nem volt biztos abban, lesz-e lehetősége személyesen találkoznia Lutz-cal.
Aztán a lány, nem elég, hogy személyesen találkozhatott kedvencével, az egy szál rózsával tartott felé. Anica később óriási mosollyal az arcán mesélte: - Fogalmam sem volt, mit is mondhatnék. Nem jutottam szóhoz.


A San Diego Kelly Hanrahan épp barátnőjével, Heatherrel beszélt telefonon, mikor találkozhatott Kellannel. Ahelyett, hogy letette volna, odaadta a telefont Lutznak, aki belement a játékba, és megkérdezte Heathert, hogy honnan telefonál. Választ is kapott: a lány Chicagóból beszélt.
Később Heather a következő Twitter-üzetenet írta: "Igen, amikor köszöntött azon a nagyon szexi hangján, nem bírtam magammal, és felsikítottam, mielőtt le tudtam volna nyugodni."


A 7 éves Ellisa Aguilera számára megérte egészen Norwalkból leutazni, anyukájával, Hiselával és 15 éves nővérével, Briannával együtt, mert találkozhatott Lutz-cal.
- Nem tudom elhinni - mondta Ellisa miután találkozott bálványával. Pár perccel azelőtt Kellan felemelte a kislányt, hogy közös fotó kedvéért pózoljanak. - Még mindig remegek.



Még további képek, amelyek semmiképp sem maradhatnak ki:




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése