2012. január 14.

Kellan dózis

Tudom-tudom, hiányzott ez már napok óta, de a KLO jegelése óta vártam kicsit, hátha meggyógyul az oldal, de ez azóta sem történt meg, sőt most már határidőt sem említenek. Állítólag előre tervezett karbantartásról van szó, de ki tudja, ez mit jelent. Amúgy találtam egy küllemében nagyon hasonló oldalt, csak spanyolul, én meg azon a nyelven nem értek, de a kép az minden nyelven kép ;) Az eredeti nyelvű anyag pedig ott is angol.

Rögtön innen hozom az első anyagot, az egyik egy újságcikk lenne, de mivel ez valóban spanyolul van, csak a képi élményértéket teszem be. Azért az megéri:


Aztán szeretni fogjátok a következő videót, hiszen szerettük a GQ Style fotózás erdeményeiként megszülető képeket is, amelyekből korábban már kétszer - itt és itt - is láthattunk képeket. A videó a fotózás kulisszák mögötti videója, ami nem új, de én most találtam meg, és nagyon megörültem neki :))


A következő videó a Fox5 egyik reggeli műsorának interjúja Kellannel, még ez is decemberből, és mivel egészen jól érthető, lefordítom a lényegét.


A műsorvezetőnő először az Alkonyat őrületes sikeréről kérdezi Kellant, és arról, hogy számítottak-e arra, hogy ilyen sikeres lesz a film? Kellan azt mondja, hogy, nem, egyszerűen örültek annak, hogy szerepelhetnek benne, vámpírt játszhatnak, de nem voltak elvárásaik. Aztán persze azóta érzik a rajongók támogatását, ezáltal azt is, hogy valami különleges dolog részesei.

Következő kérdésében a műsorvezetőnő a rajongókra utal, hogy milyen komoly rajongótáboraik vannak, és megkérdezi, hogy mi volt a legőrültebb dolog, amire egy rajongó valaha megkérte, amire egyáltalán nem számított. Kellan elmeséli, hogy egyik autogram osztás során egy nő megkérdezte, hogy hazavihetné-e. Mire Kellan - azt gondolván, hogy viccről van szó - azt mondta, hogy igen, persze, amit a nő komolyan vett. De a rajongók amúgy is egyre kreatívabbak [ha jól értem] abban, hogy hova kérik az aláírásokat.

Továbbkanyarodunk: hogyan került bele Kellan a színészet és a modellkedés világába. Kellan elmeséli, hogy középiskolás korában az egyik haverja modellkedett, és ő is talált egy hirdetést az egyik újságban, amelyben 500 dollárt ígértek egy két órás modell munkáért. Ő pedig úgy érezte, hogy azért simán megéri, úgyhogy kipróbálta és 14 és 18 éves kora között sokat modellkedett Arizonában. Akkor még nem jutott eszébe, hogy színészkedhetne is, de a modellkedés megnyitotta előtte a kapukat.

Ugrunk egyet, a kérdés az, hogyan került bele Kellan a divattervezés világába: Kellan azt mondja, szereti a divatot, és ő elégedett a saját öltözködési stílusával, és valamiképp meg akarta változtatni az embereket. Abból indult ki, hogy számára mi a kényelmes, mit visel szívesen, aztán találkozott Danny Guez-zel, akit nagy zseninek tart a farmerek világában, és amikor megmutatta neki, mit szeretne, az nagyon tetszett Danny-nek is.

A hölgy megkérdezi, nincs-e nála tökvéletlenül néhány darab a kollekcióból, és pont van. :) Kellan ismét arra utal, hogy a Venice hangulatot próbálta megfogni, majd megnézik közösen, hogy a pirosas-bordó kardigán milyen pihe-puha lágyság, öröm viselni, majd előkerül egy farmer is, ami szintén nagyon kényelmesnek hat.

Hirtelen fordulattal visszaterelődik a téma arra, hogy mit a legnehezebb eljátszani, amikor vámpírt alakítanak. Kellan pedig már nem mutathatja meg a kezében lévő narancssárga felsőt, mert arról kell beszélnie, hogy az a legvacakabb, hogy hideg éghajlatú területeken forgattak, de mégsem mutathatták ki, hogy fáznak, dideregnek sokszor. Az esküvőn is hideg volt, szeles, esős idő, mégsem reszkethettek.

A bejátszás végén pedig az aznapi Nordstorm megjelenést reklámozzák, amely során bemutatták Kellan tavaszi kollekcióját, és amelyről decemberben már beszámoltam :)

És a végére egy színfalak mögötti videó a Warrior's Heart kapcsán, főleg Kellannel és Ashley-vel, de ez kevéssé érthető, úgyhogy hagyatkozzatok csak a képi anyagra :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése