2012. január 27.

Beszámoló Kellan legújabb kampányfotózásáról

Miután az Alkonyatban szerepelt, az egykori modellből hollywoodi szívtipró lett. A 26 éves szépfiú azonban nem feledkezett meg gyökereiről, amikor félmeztelenre vetkőzött legújabb fotózása során. Megmutatta hihetetlen bicepszét és kidolgozott hasizmait a kamera előtt. 


A színész, akit leginkább Emmett Cullen szerepe kapcsán ismerünk, a Dylan George, Abbot + Main ruhatervező cégen belül saját kollekcióját reklámozza. A sráchoz Kate Upton, a 19 éves [iszonyú szerencsés] modell csatlakozott, a pár pedig láthatóan jól érezte magát a kamerák előtt és azon kívül is. Kedves párt alakítottak, mikor forogtak a kamerák, egy autó hátsó ülésén láthatóak egymásba gabalyodva, összeillő öltözetben.


A kamerákon kívül is bebizonyosodott, hogy közeli barátok, amint a Venice Beach-en történő forgatásra igyekeztek, egymást átkarolva. A pár megállt egy kicsit, hogy szétnézzenek a fogason található ruhák között, és megmutatták kedvenc darabjaikat. Csakúgy, mint a férfi kollekció esetén, Kellan ezúttal is hétköznapi ruhákat tervezett. 

  

A félmeztelen képek nem jelentettek újdonságot az Alkonyat sztárjának, mivel korábban már pózolt így egy félmeztelen lány társaságában. Ezúttal, amikor volt rajta felső, egy kötött kardigánt választott a márka őszi/téli férfi kollekciójának darabjai közül. Ezen kívül egy egyszerű szürke póló és barna nadrág is volt rajta.



Mindeközben Kate egy koptatott farmert és egy szürke kötött pulóvert viselt, amely tökéletesen illeszkedett Kellan megjelenéséhez. Amikor azonban nem forgattak, Kate a Los Angelesi napsütéses időnek megfelelően öltözködött. A szőkeség egy vörös hosszúujjú felsőt és egy fehér farmer rövidnadrágot vett magára.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése