2012. február 24.

Kellan (és barátnője) az édességgyárban

Nemrégiben olvashattatok arról, hogy Peter egy kellemes estét töltött a Sugar Factory édességgyárában Las Vegasban: nos, úgy tűnik, Kellan is kedvet kapott, ugyanis most róla kaptunk hírt ugyanonnan.

Az esemény még múlt héten, Valentin napon történt a MAGIC Dylan George and Abbot + Main bulija közben, amiről szintén beszámoltunk. :) A buli során tehát Kellan és barátnője néhány barátukkal szűkebb körben tértek be az édességek világába. 
A jóképű színész először egy vékony tésztájú pepperónis pizzát tűntetett el, míg Vinson egy tonhalas nikózia salátát. A vacsora során Kellan egy hatalmas Oceans Blue kehelyből kortyolgatott. 


A párocska mosolyogva és nevetgélve töltötte el az estét, majd pedig egy vörös bársony fagylaltkelyhen osztozkodtak.


Természetesen búcsúzóul ők is betértek a helyben található édességboltba is. 

Kellan édesszájú lenne?
- A gumimaci a kedvencem - mondta, majd egyenesen az ömlesztett édességek polcához vezetett az útja, de előbb még megállt, hogy fotózkodjon néhány tucat rajongójával. Kellan természetesen mosolygott, átkarolta, megölelgette rajongóit, akik majd elolvadtak, amikor az Alkonyat sztárja egy pillantást vetett rájuk. 


Kellan egy dedikált is egy noteszt, amelybe beleírta, hogy "Szeretlek, Sugar Factory!". Az immáron ereklyeként is felfogható jegyzettömböt a cég Facebook oldalán zajló nyereményjáték során majd meg is nyerheti egy szerencsés rajongó!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése