2012. február 8.

Kellan nem szerepelhet az Éhezők Viadalában :(

Találtam egy szerepet Kellannek, amit már azelőtt elvettek tőle, hogy megkaphatta volna. Nagyon bonyolult? :)

Akkor megpróbálom elmagyarázni, mi a durci tárgya :))
Az Éhezők Viadala 2. kötetében van egy karakter, akit az első pillanattól úgy képzeltem el, mintha Kellant láttam volna. Idézek pár jellegzetes mondatot, aztán majd szóltok, ha nem értettek egyet ;)
"Magas és izmos, bőre aranyszínű, haja bronzbarna, szeme sötétzöld. [...] Nem vitatom, hogy Finnick valószínűleg az egyik legdögösebb, legérzékibb fickó a bolygón. [...] A Stylistja biztos úgy volt vele, hogy annál jobb, minél többet lát Finnickből a közönség."
Ha hozzáveszem azt, hogy "A Negyedik Körzetben a halászat a fő iparág. Finnick egész életét hajókon töltötte. A háromágú szigony, mintha a karjának halálos meghosszabbítása lett volna." - akkor még a Poszeidón szerep is beugrott a Halhatatlanokból, és mindezeket összeadva nagyon gyorsan kijött az egyenletből, hogy ez a karakter egyetlen emberre van írva: Kellanre. Kora is kb. stimmel, a karakter 24 éves. Én meg így is képzeltem el, Kellannek. :) Külön jó volt, hogy a kezdetben felszínes fickóról kiderül, hogy nagy szíve, jó esze, remek humora van, és a főszereplő lány "oldalán áll", az ember pedig nagyon megszereti a karaktert.

Persze nyilván nagyon komolyan eszembe sem jutott volna, hogy egyáltalán valaki másban is felmerül Kellan, mint Finnick, amíg meg nem találtam ma ezt a cikket. Kellan a múlt heti Audi-s bulin - amelyről pár napja már volt bejegyzés - ejtett pár szót a hamarosan bemutatásra kerülő sorozatról:

"Péntek este az Insider riportere Mikey Glazer az Audi Super Bowl buliján érte utol Kellan Lutz-ot, ahol az Emmett Cullent alakító színész elmondta, hogy neki nagyon tetszik Az Éhezők Viadala forgatókönyve, és szívesen vállalna egy szerepet a filmben - azonban nagyon gyorsan tájékoztatták, hogy a "Felsőbb Hatalmak" nem akarják, hogy bármiféle közös pont legyen a két sorozatban."



Röviden: Kellan azért nem kaphatná meg a szerepet (ha ez komolyabban felmerülne), mert szerepelt az Alkonyatban. Szép. Pont azt fogalmaztam meg odaát is, a másikomban, hogy ilyen erővel Rob sem lehetett volna Edward, hisz szerepelt a HP-ben. Hát, sebaj, azért én bízok abban, hogy nem hülye előítéletek, hanem a rendező dönt, ő meg remélhetőleg jól. Ha meg véletlenül Kellan komolyan közel kerülne a (Futó)tűz-höz ;) akkor arról úgyis írok. Itt is, ott is.

Az idézetek Suzanne Collins: Futótűz c. regényének 171-172. oldaláról származnak.
*****************
Update: LOL. Nem is Finnick lehetett volna Kellan, hanem Gale.

"A Lionsgate képviselője így reagált: Nem hallgattuk meg Kellant, de úgy gondoljuk, tehetséges."
Forrás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése