2012. május 20.

Kellan Münchenben

Az igazán elvakult Alkonyat rajongók számára München [néhány napig] nem pusztán Bajorország fővárosát jelenti, hanem szívük középpontját is, hiszen Kellan Lutz megtisztelte jelenlétével a várost!!

Azt még a helyi bulvársajtó sem tudja pontosan, mit keres Kellan Münchenben, de a fiatal színész Twitter-üzeneteiből és képeiből kiderül, hogy Kellan nagyon jól érzi magát ott! 

Kellan láthatóan gyorsan alkalmazkodott a helyi viszonyokhoz, és nem okoz gondot neki, hogy bajor szokások szerint egyen-igyon, mi meg titkon reménykedhetünk abba, hogy ezt a sok kaját egyszer majd valami nyilvános helyen próbálja izommá alakítani ;) A következő képet így kommentálta: "Evés-ivás bajor módra!"
Egyik söröskorsós fotójához pedig a következő kommentárt fűzte: "Spórolj a vízzel/óvjuk meg vizeinket, igyál sört!"


Kellan Laszlo(!!) nevű barátjával az Angol kertbe is ellátogatott.


Kellan egy állatkertet is meglátogatott, ahol legújabb szerepéhez gyűjtött információt. Lefényképezett egy csimpánzt, és nagyon odavolt tőle, milyen intelligens állat is :) Hát, hajrá Tarzan!! ;)

Esetleg Kellan azért érkezett a híres német városba, hogy helyben nézhesse végig a Bajnokok Ligája döntőjét?? Nem valószínű, mindenesetre Twitterén elárulta, hogy "Jó buli Münchenben lenni a bajnokság  [Bajnokok Ligája] döntője idején. Megőrül a város!"
A német rajongók szívét biztosan elnyerte azzal a kijelentésével, hogy "Imádom Németországot!"

Egyik Twitter-üzenete alapján azonban amellett, hogy megerősítette, mennyire jól érzi magát Németországban, elárulta, hogy származását szeretné felkutatni, és családfa kutatást is végez. Mondjuk - ha belegondolunk - nem is olyan meglepő: szőke haj, vakító kék szemek, és egy olyan vezetéknév, mint a Lutz, valóban utalnak német származásra.

Reméljük Kellan a továbbiakban is tájékoztat minket kalandjairól, én pedig igyekszem követni ezeket!
Amúgy vannak még képek, csak azokon nem Kellan látszik, de mind a cikkben, mind a Twitteren megnézhetők.

5 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Starity-t nem linkelünk.
      Mióta lenyúlták az egyik cikkemet, különösen nem kedvelem őket :/

      Törlés
  2. Bocsi!!! Megjegyzem ígérem!

    És akkor újra:
    A nagyszülei Németországból származnak. Kellan gyerekkorában gyakran látogatta meg őket Münchenben, viszont a nyelvet nem ismeri.

    Ezt úgy olvastam valahol.
    :)

    VálaszTörlés
  3. Hmm... amikor néhány éve először megláttam ezt a fiatalembert, egyből rávágtam, hogy félig német, főleg a neve miatt, de a szőke-haj-gyönyörű-kék-szem is erre utalt, akkor nem tévedtem olyan sokat :) Egyébként most írigylem ezt a Laci fiút :D

    VálaszTörlés