2012. május 9.

Másik újabb filmszerep a láthatáron

A Kid Cannabis című film kapcsán olvasni olyan híreket, miszerint Kellan egy újabb filmszerepért folytat tárgyalásokat. 

A film egy 2005-ben megjelent Rolling Stone cikk alapján íródott igaz történeten alapul, amely arról szól, hogy Idahoban néhány külvárosi tini hogyan hozott létre egy igazi, többmillió dolláros marihuána birodalmat.

A filmet John Stockwell rendezi, és a Project X sztárját, Jonathan Daniel Brown-t már leszerződtették, ő játszaná annak a 18 éves depressziós fiúnak a szerepét, aki összeszedi haverjait, hogy drogot csempésszenek a kanadai határon.

Kellan a fiú egyik legjobb barátját játszaná, aki kezdetben élvezi az ezzel járó izgalmakat, majd hamarosan nagy bajban találja magát. 

A filmmel kapcsolatban egyébiránt Nina Dobrev is tárgyal, akit az Arénában már láthattunk együtt dolgozni Kellannel, neki azonban először időpont egyeztetési dolgait kell rendeznie. 

A film érdekessége, hogy pár évvel korábban egyszer már nekiláttak az elkészítésének, akkor Chris Marquette és a szintén Alkonyatból ismert Cam Gigandet lettek volna a főszereplők. Most azonban már eléggé közeliek a tervek, hiszen, ha minden jól megy, júliusban már forgatnák is a filmet Kanadában! :)

2 megjegyzés:

  1. Hmm... jól hangzik :) Amúgy én Cam-mel el tudnám nézni egy filmben, tök jó lenne, ha mindketten szerepelhetnének, de a lényeg, hogy Kellan kapja meg a szerepet :)

    VálaszTörlés
  2. Félek, hogy Kellan meg Cam ugyanazt a karaktert alakítaná :)
    Lényeg, hogy ebből már legyen végre valami!

    VálaszTörlés