2012. szeptember 23.

Viszlát Alkonyat, helló Tarzan!

Habár az Alkonyat által lett Kellan Lutz neve világszerte ismert, ez még nem jelenti azt, hogy Kellan ne várná a kasszasikert jelentő világjelenség végét. Mint azt tudjátok, az utolsó Alkonyat-film, az Alkonyat: Hajnalhasadás 2. része november 15-étől látható a mozikban.

- Keserédes az érzés - mondta a 27 éves izmos színész, akivel tegnap beszéltünk New Yorkban, ahol az iD rágógumi bemutatójának házigazdájaként jelent meg. - Nagyon izgatottan várom, és mindig élvezem a sajtótájékoztatókon és premiereken való megjelenéseket.

Courtesy: Gary He/Insider Images for iD Gum

- Szétdolgoztuk a belünket is, de nagyszerű érzés, hogy lezárhatunk egy fejezetet, amit ez a sorozat jelentett, és remélhetőleg a Tarzannal egy újabb sorozat veszi majd kezdetét. - tette hozzá Lutz. 

Lutz a hamarosan bemutatásra kerülő 3D-s animációs feldolgozásában szerepel majd annak a klaszikus mesének, amelyben egy fiút majmok nevelnek fel Afrika dzsungeleiben. Jane szerepében pedig a Kaptár sorozatban K-Martot alakító Spencer Locke látható majd. 

És bár már régóta csodálhatjuk Lutz izmos testét (alig várjuk, hogy egy szál ágyékkötőben is megtekinthessük!) mostanában talán nincs olyan jó formában, mint álatlában lenni szokott. A lesifotósok rendszeresen fotózzák őt Los Angelesi lakásának közelében félmeztelenül.
- A part közelében élek, és lejárok a partra, és ezt félmeztelenül fogom tenni [a továbbiakban is]. - mondta Lutz. - De ami azt illeti, hónapok óta nem edzettem. Évek óta most vagyok a legvékonyabb. 

Ne aggódj, Kellan, így is jól nézel ki! - Ezt már a cikk teszi hozzá, de szerintem mi is egyet érthetünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése