2012. december 2.

Új szerep: Kellan a Tatua című film főszereplője lesz

Ahogyan azt chatben Ria is írta, valóban semmi halaszthatalan nem történik Kellan háza táján, de ezzel a cikkel még adós vagyok:

Most, hogy az Alkonyat-sorozatnak vége, a csapat legfittebb vámpírja, Kellan Lutz lehetséges, hogy új világjelenségben mélyedhet majd el. Lutz ugyanis nemrégiben a Tatua című független filmhez szerződött. A  Paul Jenkins és Rob Prior képregényírók eredeti koncepciója alapján készülő film, a Tatua egy olyan férfiról szól, akinek nagyon ritka vércsoportja van, amelynek eredményeképpen egy speciális erős tintával tetoválhatnak a bőrére, és az így rátetovált fegyvereket le is tudja húzni a bőréről, amelynek hozzásegíti, hogy titkos bérgyilkossá váljon. A film rendezője Aaron Sims, akinek ez a film lesz rendezői debütálása, a filmet az Overnight Productions nevű filmstúdió gyártja, a forgatás pedig 2013. márciusában kezdődik Torontóban.
A produceri teendőket Rick Schwartz látja el, aki többek között a Fekete hattyú című film producere is volt. 

Schwartz elmondta, hogy egy olyan filmes műfajt szerettek volna találni, amely olcsóbb, mint a szuperhősös filmek. A koncepció természetesen szokatlan, hiszen a fegyver a tintából, a karakter véréből és az adrenalinjából jön létre. Nagyon gyorsan kell használni őket, mert különben lebomlanak, és ennek az egész folyamatnak a bérgyilkos teste látja kárát. Mindez azonban lényegtelenné válik, amikor a bérgyilkos egyik hirhedten erőszakos célpontja elrabolja a fiát. A film költségvetése kb. 15 millió dollár lesz, és már árulják a forgalmazási jogokat is.

- Az Alkonyatban Kellan előtérben és háttérben is volt, azonban olyan erőteljes a fizikai megjelenése, hogy az lehetőséget biztosít számára, hogy még komolyabb szerepet kapjon. - mondta Schwartz. Az sem hátrány persze, hogy Kellan jól néz ki félmeztelenül, hiszen szerepe része lesz, hogy lehúzza ezeket a fegyvereket a bőréről és így megcsonkítsa magát. 
Forrás: Deadline

Hű, ez azért izgalmasan hangzik. Szerintetek??

4 megjegyzés:

  1. Érdekesnek ígérkezik :) Mindenesetre jó, hogy kedvencünk akad filmes munkája jövőre is :) Az ilyen képregényes filmekkel elvagyok. A Bosszúállókat, a Thort, az Amerika Kapitányt és a Vasember filmeket szeretem, de mondjuk a Pókember meg hasonlók nem fogtak meg. Szóval az alap sztori nem rossz + Kellan a főszereplő, és ez elég, hogy bekerüljön a várós státuszba :)

    VálaszTörlés
  2. Már alapból örülök, mert ez remélhetőleg azt jelenti, hogy új munka = jönnek majd képek, cikkek, hírek... Az ötlet oké, látom valóban nagyon rá akar menni erre az akcióhős feelingre, bár ezt mondta is többször is. Na nem mintha bánnám, hogy így majd valószínűleg újra edzeni fog... És ha a bőréről húzza le a fegyvereket, amit egyenlőre elképzelni is csak nehezen tudok, akkor valószínűleg lesznek félmeztelen vagy minimum trikós jelenetek. :).
    Egyetlen dolgon akadtam csak fel. "Egy hírhedten erőszakos célpontja elrabolja a fiát" ???!!! Apát csinálnak belőle? Nem fiatal még ehhez?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Miért: a Love, Wedding, Marriage-ben sem volt az.
      Itt azért szerintem nem egy 18 éves fiúra kell gondolni, én legalábbis egy 3-4, max 5 éves kisfiúra tudok gondolni, akit lenyúlnak az oviból vagy vmi hasonló. Jó lesz ez. Amúgy 27 éves. Mire forgatnak 28. Simán belefér szerintem.

      Törlés
    2. Oké, de a LWM-be csak egy bébit kapott.
      Bár most, hogy így belegondolok Kellan és egy édes kis szőke hajú négyéves... alig várom. :)

      Törlés