2013. május 31.

Kellan Lutz az AugustMan magazinban

A június 1-jén megjelenő maláj AugustMan magazin címlapján látható Kellan és egy fotósorozat is készült a témában, lehet gyönyörködni :) Továbbá kaptunk néhány rövid idézetet is a cikkből, amelyet szívesen lefordítanék, ha előkerülne...
Ööö, igen, tudom, hogy cikk- és interjúfordítás okán elég komoly elmaradásaim vannak, de elég komolyak az aziránti szándékaim is, hogy az elkövetkezendő mondjuk négy napban legalább egy, de még jobb lenne, ha kettő interjút is hoznék. Most úgy tűnik, lesz rá időm, de persze bármi közbejöhet.


Az Alkonyatban való részvételéről:
Amikor véget ért az Alkonyat, az keserédes érzés volt. Nagyon hálás voltam, és szerencsésnek éreztem magam, amiért szerepelhettem benne, és ezt egyetlen pillanatra sem fogom elfelejteni. A sikítozó rajongók, a fantasztikus rendezők, a csodálatos stáb és szereplőtársak, a sok-sok utazás, a karakterem, mind-mind szuper élmény volt.


Renny Harlinggal, a Herkules rendezőjével való közös munkáról:
Tudom, hogy Renny az egyik legjobb azon rendezők közül, akikkel valaha is együtt dolgozhatok, és nagyon jól kijöttünk egymással, szóval biztos vagyok benne, hogy klassz élmény lesz [a közös munka]. Szerepe van abban is, hogy egy ilyen fantasztikus és tehetséges szereplőgárda vegyen körül, akik életre keltik majd ezt a legendás történetet.


A testalkatáról:
Azt hiszem, a testalkati sajátosságaim miatt, típusszerepeim lehetnek csak. Rengeteg alkalommal mondtam már a menedzseremnek, hogy szeretnék már végre valami más szerepet is játszani: lúzert vagy valaki olyat, akit megvertek a gimiben. Ő pedig ilyenkor csak nevetni kezd, és azt mondja, legyek hálás a sorsnak, amiért hogy ilyen erős testtel áldott meg, használjam ki az erőmet és azt, amit az Isten adott.


Forrás: Just Jared

1 megjegyzés: