2011. május 14.

Szerepek a láthatáron

No, akkor álljon itt az ígért Kellan-post mielőtt az oldal jelentős és hangadó Kellan-szekciója belepusztulna az elvonási tünetekbe :) Persze megértek én mindenkit, de neeem, nem vagyok hajlandó AL-lel kézenfogva sétálós paparazzi fotókkal teleszórni az oldalt, jobb szeretek akkor írni - Kellanről is - ha van miről. És most talán tényleg van.

A Hajnalhasadás forgatási munkálatainak befejeztével ugyanis úgy tűnt, Kellan számára nincs forgatásra váró film, és persze kétségek közé zuhantunk, mi lesz velünk Kellan-nel, ha az a kábé 6 filmje lemegy a mozikban, amiken mostanság végzik az utómunkálatokat. Valóban nem rövid a lista: lesz Hajnalhasadás 1 - 2; Love, wedding, marriage; A warrior's heart; Immortals és a Killing Game.

De most végre megtört a jég, és két apró cikkecske is megjelent, amely szerint Kellan 2 filmmel kapcsolatban is tárgyal.

1. Syrup
Ez a film két huszonéves fiatal sorsát követi nyomon, amely során a szódaipar vállalati ranglistáján történő előrehaladásukat mutatják be egészen a vezetői székig. 
A két fiatal szerepében egyébiránt Amber Heard és Shiloh Fernandez lesz valószínűleg, ők legalábbis úgy tűnik, már leszerződtek a filmhez, amit az IMDB szerint jövőre láthat az amerikai nagyközönség. Hozzájuk csatlakozna tehát Kellan, illetve Allison Williams is.

2. Bumped
Ez a film pedig öt huszonéves fiatalról szól, akik a Chicagoi O'Hare Repülőtéren futnak össze, amikoris mindannyian lekésik ugyanazt a járatot, majd ennek következtében ismerkerkednek össze. A film során mindannyiuk életébe betekinthetünk, és láthatjuk azt is, hogyan változik az meg, a bekovetkező bonyodalmak hatására. A film rendezője az a Stephen Derek, akinek nevéhez többek között a Rémecskék (bakker, ez volt az első horror, amivel összefutottam életemben!!), a 101 kiskutya, a Szentfazék vagy az 1993-as Három testőr is fűződnek. A film alakulóban lévő IMDB oldala itt elérhető.
Műfaját tekintve vígjáték-dráma, a sztori alapján pedig érdekesnek ígérkezik. 
Itt Kellan mellett Camilla Belle-lel tárgyalnak még párhuzamosan, remélhetően az 5 főszerep valamelyikéről. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése