2011. október 11.

Kellan Lutz és Mickey Rourke a Java Heat-ben

Az Immortals riválisai, Kellan Lutz és Mickey Rourke újra együtt dolgoznak, ezúttal a Java Heat című akció-thrilleren. A filmet most forgatják Indonéziában.

A gyártó Margate House Films elmondása alapján a Java Heat egy nem túl életszerű barátságról szól egy titokzatos amerikai főszereplésével, aki összeáll egy muszlim rendőrrel, hogy egy új klepto-terrorista csoport nyomába eredjen Délkelet-Ázsiában.

Lutz Jake szerepét játssza, aki azért utazik Délkelet-Ázsiába, hogy felvegye a harcot az iszlám terroristákkal. Itt összebarátkozik egy agyafúrt muszlim nyomozóval, akivel együtt egy ékszertolvaj nyomába erednek, akit Mickey Rourke alakít, aki "aki bombatámadások és emberrablások mögött áll, hogy műtárgyakat és ékszereket, ezen felül kisfiúkat és egy hercegnőt is megszerezzen - mindezt azért, hogy megtalálja saját fiatalságának megfakult szépségét".


A filmet Connor Allyn írta, rendezi és ő a producere is. Allyn apja a New Yorki sikerszerző Rob Allyn (A remény forradalma) társzerzőként szerepel.
A fiatalabb Allyn volt a társszerzője és a producere is az indonéz háborúról szóló sikeres helyi filmtrilógiának.
Kellan menedzsere szintén a gyártók tagja.

A film hivatalos szinopszisa:
Amikor a Nyugat és az iszlám közötti kapcsolat nagyon kényes téma, a Java Heat, Lutz (Jake) főszereplésével, aki egy kemény, vakmerő fickó, aki - miként Amerika is a szeptember 11-i események után - bosszú esküszik az iszlám terroristák ellen, de aztán rájön, hogy a világ sokkal bonyolultabb annál, hogy egyedül képes legyen megoldani a problémáját. Miután a paloták, mecsetek, templomok, földalatti labirintusok és Délkelet-Ázsia alvilágának piros lámpás negyedei által okozott vallási és kultúrális sokkhtást okoznak számára, Jakenek össze kell fognia egy gyanús, agyafúrt muszlim nyomozóval. Ők ketten macska-egér játékot játszanak egy leáldozóban lévő ékszertolvajjal, Malikkal (Rourke), aki bombatámadások és emberrablások mögött áll, hogy műtárgyakat és ékszereket, ezen felül kisfiúkat és egy hercegnőt is megszerezzen - mindezt azért, hogy megtalálja saját fiatalságának megfakult szépségét."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése