2012. június 26.

Kellant a divatbemutatók inspirálják

Kellan azt mondja, egy divattervező úgy fejlődik a legjobban, ha minél többet lát, ez az oka annak, hogy Kellan sokszor feltűnik divatbemutatók első soraiban.
Az Alkonyat színésze a Dylan George cég Abbot + Main kollekcióját tavaly augusztusban indította útjára, a Dylan George alapítójával, Daniel Guezzel együttműködve.
Kellan maga is szereti a divatot, és bevallja, azért keresi a kifutók világát, mert remek lehetőséget biztosítanak ahhoz, hogy kreatív képességeit fejlessze, és az egyik ilyen Salvatore Ferragamo bemutatója a Milánói Divathéten. 
- Ez nagyon fontos számomra, szeretem feltenni a kérdéseimet és elbeszélgetni a legnagyobb divattervezőkkel. Ez jelenti azt, hogy úgy tanulok, ha minél többet látok. - nyilatkozta Kellan.

Kellan büszke rá, hogy összejár a divatvilág elitjével, a 13 tavaszi férfi divatbemutató alkalmával. A 27 éves színész reméli, hogy egyre javulni fog divattervezői megítélése.
- Nagyon izgatott vagyok, hogy a divatvilág középpontjában lehetek. - áradozott.
Kellan, aki nemrégiben a kevésbé szexi Abbot + Main kampányáról beszélt, elárulta, hogy számos divatbemutató meglátogatását tervezi Milnóban, többek között Emporio Armani és Roberto Cavalli bemutatóit tervezi megnézni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése