2012. június 17.

Németországban készül Kellan Tarzan filmje

Találtam egy magyar nyelvű(!!) cikket, a nemrégiben tudomásunkra jutott Kellan-féle Tarzan filmről, amelyet mindjárt be is másolok, és amely véleményem szerint választ ad arra a kérdésünkre, mit csinál Kellan hetek óta Németországban, amikor Los Angelesben kellene Finnick meghallgatásokra járnia. Nos, ha jól értelmezem a cikket, Münchenben készül a film, amelyhez Kellan mozgását rögzítik egy filmstúdióban május óta. Ezt a véletlen összecsengést :) (meg amellett persze, családfát kutat szabadidejében) Ím a cikk:

Háromdimenziós változatban eleveníti fel Tarzan százéves történetét a német Constantin Film, amely a Bavaria filmstúdióban forgatja újra a dzsungel hősének kalandjait.
A főszerepet az Alkonyat sztárja, Kellan Lutz kapta, aki elárulta, hogy gyerekkorában tűzoltó vagy Tarzan szeretett volna lenni. A majmok nevelte, indákon röpködő Tarzan szerelmét, Jane-t Spencer Locke alakítja. A szereposztáshoz Jamie Ray Newman és Trevor St. John is csatlakozott. Newman Tarzan anyját játssza, akinek repülője a dzsungelben zuhan le, St. John pedig a hataloméhes William Clayton szerepében jelenik meg a filmvásznon. 
A megfilmesítés jogait a Constantin Film szerezte meg. A produkciós cég főnöke, Martin Moszkowicz a filmmel kapcsolatban tartott sajtótájékoztatóján elmondta, hogy a 3D-s kalandfilm 2013 januárjában kerül a mozikba. A térhatású filmet forgatókönyvíróként, producerként és rendezőként is Reinhard Klooss jegyzi. A produkció a játékfilmes felvételeket gazdag számítógépes animációval vegyíti. A motion capture (digitális mozgásrögzítés) technikával készülő felvételek már májusban megkezdődtek Münchenben
A színészek egy különleges, mozgásérzékelő térben veszik fel a jeleneteket. Az eredetileg katonának készülő, de leszerelése után számos foglalkozással próbálkozó Edgar Rice Burroughs első Tarzan-története 1912 októberében jelent meg előbb egy magazinban, majd önálló kötetként. A "majomember" története több mint húsz regényben folytatódott. A Tarzan-sorozatot hatvan nyelvre fordították le.
Forrás: Kulturport

1 megjegyzés:

  1. A Finnick meghallgatásokkal teljes mértékben egyetértek. A másik oldaladon olvastam kiket emlegetnek a szereppel kapcsolatban, hááát nem tudom. Kívánom, hogy bárki kapja meg jót alakítson, de én azt a karaktert akkor is Kellannel tudom egyenlőre csak elképzelni.
    Ami a Tarzanos dolgot illeti az viszont egyre jobban érdekel. Imádom különben is az animációs filmeket, és persze az is sokat nyom a latban hoyg egy figura Kellan testével... és remélem felismerhető arcával csak jó lehet.

    VálaszTörlés