2012. július 26.

A Tarzan 3D szinopszisa

Megérkezett a Kellanből építkező Tarzan film szinopszisa és első poszter(?)-e is!

Mialatt Afrika távoli vidékein egy rejtélyes, ásványokban gazdag barlangot készülnek felfedezni, megölik JOHN GREYSTOKE vállalkozót, és feleségét, ALICE-t egy tragikus helikopter balesetnek álcázva, így hároméves fiuk, JOHN Jr. magára marad. A kisfiút egy KALA nevű szelíd majom menti meg, és sajátjaként neveli fel egy csapat hegyi gorilla körében, amely során a kisfiú megtanulja, hogyan maradjon életben a vadonban és így erős és független fiatalember válik belőle, akit TARZAN néven ismernek. Tarzan 14 éves, amikor először lát újra embert, JANE PORTER személyében, aki egy csinos és vakmerő tinédzser lány, aki természettudós édesapjával utazik Afrikába. Az, hogy egy olyan lénnyel találkozik, aki leginkább hasonlít rá, Tarzant nyugtalan vágyakozásra készteti, hogy még több ilyen élmény érje őt.
A gorillacsapat régi vezetője meghal, helyébe pedig egy kegyetlen ezüsthátú, TUBLAT nevű gorilla lép, aki régi vágyának tesz eleget azzal, hogy elkergeti Tarzant a csoportból. Amikor Tarzan egyedül vándorol, belebotlik a helikopter roncsaiba, ahonnan öntudatlanul is jelet küld édesapja egykori cégének. CLAYTON, a Greystoke Művek könyörtelen ambiciózus vezetője felfogadja Jane-t és apját egy kapzsi terv érdekében, amely azonban az egész ökoszisztémát elpusztítaná. Abban a reményben, hogy a terv félresiklik, Jane felveszi a kapcsolatot Tarzannal, ezáltal mind Greystoke mind pedig Tublat céltáblájává válik. Miközben ember és állat egyaránt halálos kihívással szembesül, Tarzannak a dzsungelben szerzett ösztöneit és emberi intellektusát egyaránt használnia kell, hogy megvédje otthonát, és a nőt, akit szeret.
 A látványosan animált szafari film egy vibráló, egzotikus tájra kalauzol, a TARZAN 3D egy csodálatosan megalkotott, akciódús utazás egy gyönyörű, elképzelt világba.
És a poszter:


Forrás: Collider

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése