2012. július 3.

Kellan a Hajnalhasadás 2. részéről

Az MTV készített egy kis összeállítást a Hajnalhasadással kapcsolatban, amelynek középpontjában az a jelenetfotó áll, amelyen Bella és Emmett szkanderpárbaja látható. Íme a kép, immáron HQ-ban, feliratok nélkül:


Felejtsük el a komoly, vérre menő harcot a Volturi ellen, amelyet láthattunk a Hajnalhasadás előzetesében, sokakat úgyis leginkább az a szkanderpárbaj érdekel, amely során Bella először szembesül igazán frissen szerzett vámpírerejével. A kép Belláról és Emmettről nagyon jól elkapja a Stephenie Meyer könyvében szereplő jelenet hangulatát: Emmett laza, azt hiszi, ő fog győzni, Bellát viszont teljesen hidegen hagyja szuperereje. 

Kellan Lutz korábban már beszélt arról, hogy ez a szkanderjelenet az egyik kedvence, mi pedig megértjük, miért is van ez így. 
- Tényleg nagyon jól szórakoztunk Kristennel a szkander jelenet forgatása során. - Nagyszerű látni, ahogyan magára ölti a vámpír Bella szerepét. Szkanderozni vele, végignézni a tűnődéseit, látni, amilyen jól alakít, nagyon klassz volt.

Lutz azzal is viccelődött, hogy Stewart "sérülést okozott a karján".
- Úgy értem, Istenem. Ő egy nagyon erős csaj. - mondta mosolyogva. - Ez nagyon jól megmutatkozik. Szerintem a rajongók igazán élvezni fogják.
Forrás: MTV

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése