2012. augusztus 28.

Kellan az Alkonyatról: "Nem tudtuk, mibe keveredünk"

Most, hogy közeleg az Alkonyat alkonya, Kellan Lutz nem tehet róla, de nosztalgikusan gondol a régi szép napokra. Az US WeeklyHeineken US Open Player Party-ján beszélgetett a 27 éves színésszel, aki elárulta, hogy az Alkonyat-jelenség számára legemlékezetesebb pillanatai még akkor történtek, amikor a film még nem volt ennyire ismert. 

- Azt kell mondanom, számomra a legemlékezetesebb pillanatok ... az első film forgatásáról vannak, amikor még nem volt ez az őrület. Csak mi magunk voltunk, és senki nem tudta még igazán, kik is vagyunk. - mesélte Lutz. - Mi önmagunk nem változtunk, de akkor még sokkal többször elmehettünk szórakozni [nyilvános helyekre]. 

- Emlékszem, Peterrel és Jacksonnal különböző bárokba és koncertekre jártunk. - folytatta a színész korábbi visszafogott estéikkel kapcsolatos élménybeszámolóját. - Állandóan karaokézni jártunk.

Bár azt mondja, semmi pénzért nem mondana le az őt ért élményekről - különösen az utazásokról, amelyek en[ezátal] vett részt, Lutz elismeri, az ismertségnek ez a szintje igazi "kétélű kard". 
- Nem szeretném kommentálni a többiek dolgait, de szerintem kihoztuk a maximumot a dologból. - mondta. - Ez egy áldás, de néha nagyon szürreális tud lenni. Nem tudom, tisztában voltunk-e vele teljes mértékben, hogy minden téren mibe csöppentünk. 
Forrás: US Weekly

Képeket majd délután teszek be az eseményről.
És ahogy ígértem, íme néhány kép Kellanről a Heineken US Open Player Party-ról:


Képek: KLO

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése