2012. szeptember 18.

Kellan-fotósorozat készült Malibu partjainál

A DailyMail cikke:

A 2010-es Calvin Klein Underwear X kampány egyik kiemelt modellje volt.
Kellan Lutz múlt pénteken azonban újra megmutatta lenyűgöző hátsóját és finoman kidolgozott formáit, miközben egy Malibu partjainál készített fotósorozat során átöltözött. A szó legszorosabb értelmében lekapta magáról a nadrágját, és a 27 éves színész egy fekete bocerben pompázott, míg fel nem vette barna a barna kockás nadrágot.

A fotózás során egy stilyst segítette Kellan öltözködését, aki különböző hosszúnadrágokat és pulóvereket vett magára a 40 fokos homokban. Kellan leborotválta a nemrégiben, a "The Book of Mormon" premierjén és a Mercedes-Benz divathéten látott kecskeszakállát. Sharni Vinsont, Kellan ausztrál barátnőjét sem láttuk a környéken, akivel a fiatal színész egy éve jár. 

- Sharni személyisége és az enyém jól kiegészítik egymást, és minden szinten jól megértjük egymást. - mondta Kellan még korábban a Heineken U.S. Open partyján New Yorkban. - Csodálatos személyisége van, úgyhogy jókat beszélgetünk és nagyon sokat nevetünk együtt. Soha nem hazudok neki, ezért a kapcsolatunk olyan egyszerű. Mindennek az őszinteség a kulcsa.
Korábban Kellan, aki Ashley Greennel [?] és AnneLynne McCord-dal járt, többször azt állította, hogy odáig van egy együttesért, amelyet nem is kedvelt, csak hogy lenyűgözze szíve hölgyét. 

- Olyan kapcsolatban éltem, ahol valótlanságokat állítottam magamról, és az nem igazán én voltam - mondta. 
Most már sokkal érettebb vagyok, ami a nőket és a kapcsolatokat illeti. Most már az a módszerem, hogy az vagyok, aki valójában is vagyok, és nem mutatom magam jobbnak, csak azért, hogy egy lány újra találkozni akarjon velem. 

A Ford modellje és az Abbot + Main divattervezője Charisma ágyneműben pózólt a Bloomingsdale-nél a Fashion Night Out rendezvénye alkalmával, és első sorokban láthattuk a divathét Lacoste és Joseph Abboud tavaszi kollekciójának divatbemutatóin.

A Szalagavató című film macsó színésze tavaly a görög istenekről szóló Halhatatlanokban mutatta meg izmos felsőtestét.
Rajongói azonban az Alkonyat utolsó részének novemberi bemutatója alkalmából várják, hogy viszontláthassák, a film jelenetfotói között pedig egy szkander-jelenetet is láthatunk közte, és újszülött vámpírtársa között, aki Kristen Stewart alakít.
Ennek ellenére Kellan nemrégiben elárulta, hogy kezdetben nem nyerte el tetszését a film forgatókönyve, amikor először olvasta el, hogy lássa, milyen szerepe van benne karakterének, Emmett Cullennek:
Nem tetszett a forgatókönyv - vallotta be a Document Journalnak. - Hogy lenne már ijesztő egy csillogó vámpír? Ennek semmi értelme. 

A jótékonyságáról ismert sztár, aki szabadidejét azzal tölti, hogy a Katrina hurrikán által lerombolt házakat építi újra, hamarosan Tanzániába és Ugandába utazik, hogy különböző non-profit szervezeteket támogasson.
Kellan még közelebb kerülhet a dzsungel hangulatához, amikor - várhatóan jövőre - elkezdi majd a Tarzan forgatását. [Öööö, azt nem megcsinálták, amikor Németországban volt? A mozgását felvették, a film pedig amúgy animációs...] 
Kellant a Java Heat című bűnügyi drámában is láthatjuk majd Mickey Rourke társaságában, egy Sneaky Pete nevű karaktert alakít a Syrupban [tényleg arról is milyen rég volt hír!], mindkét film jövőre jelenik majd meg.
Forrás

A cikket még folytatom (bár már nem sok van, ráadásul azokat is csak majd az előző cikkekből kell kopiznom, a Dailymail nem volt túl kreatív), most gyorsan beteszem a képeket is :)
UPDATE: Közben a eljes cikk fordítása felkerült!



6 megjegyzés:

  1. Ancsi köszi a fordítást. Egyet kell értenem veled az írója nem tett tanúbizonyságot sok kreativitásról, mert gyakorlatilag az egészet a nemrégiben adott Kellan interjúkból ollózta ki. Arról nem is beszélve, hogy szerintem megkeveredett, mert amennyire tudom Ashley sose volt a barátnője olyan értelemben mint AnnaLynne vagy most Sharni. Ha nem angolul olvastam volna hanem itt elsőként akkor tuti, hogy az első gondolatom az lett volna, hogy ezt a Blikk-Bors-Neon "újságok" valamelyik munkatársa hozta össze, rájuk jellemző ennyi zagyvaság.
    Ami viszont a lényeg, és ami teljesen rendben van azok a képek.
    De... csak nekem furcsa, hogy helyenként olyan FEHÉR?! Oké, a francia képeken hosszú alsóba fürdött és napozott, de ez akkor is olyan ... érdekesen néz ki.
    Ja és még valami Nektek nem tűnik úgy, mintha kevesebb lenne rajt az izom, mint mondjuk egy éve?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na, igem, az ollózáson én is kiakadtam, de legalább saját fordításaimból másolhattam, így jobban pörgött, és látom azt is, hogy bár ritkásan van friss, de azért semmiről nem vagyunk lemaradva. Vagyis, amit tudok, hozok (legfeljebb kisebb késéssel).

      Az izomtömeg nekem annyira nem hiányzik, a combjának fehérsége viszont majdnem ciki. Hmmm.

      Törlés
  2. Nekem is feltűnt ez a (vámpír) fehérség és egy kicsit gáz :/
    Az izomtömeg valóban kevesebb lett, de engem nem zavar, így olyan mackósabb lett, de így is bejön :) Viszont annak örülök, hogy a huszárbajusz eltűnt ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Érdekes amúgy, hogy az a bajusz nem annyira volt zavaró abban a múltkori Mark Abrahams fotósorozatban... Viszont a Book of Mormon premieren nekem sem jött be!

      Törlés
    2. Azt nem mondom, hogy hiányzik, hogy a bicepsze vastagabb legyen, mint a combja (mert esküszöm néha úgy nézett ki) inkább csak az utcákon sportolva közlekedő képeket keveslem. Ami a bajusz és azt a szája alatti kis izét illeti ami a premieren volt na azért hálát adok, hogy már nincs meg.

      Törlés
    3. Igen. Sportolós képsorozatok határozottan nincsenek :(

      Törlés