2012. szeptember 29.

Kellan a Hajnalhasadás 2. részének végéről

Az Insider is még az iD gum piacra dobásának alkalmával beszélt Kellannel, ők az Alkonyat végével kapcsolatban érdeklődtek Kellantől. Előtte azonban Kellan a rágógumi csomagolását méltatta, mivel egy 18 darabos mágneses zárral záródó csomagról van szó, amelyben minden egyes rágódarab külön csomagolást kapott, amelyeken feltörekvő színészek munkái láthatóak.

- Magával ragadó, hogy ezek a fiatal művészek keményen dolgoztak órákon át és bebizonyították, hogy nagyon tehetségesen készítenek rágógumicsomagolást. Néhányan közülük nagyon klassz tervezők. 


Természetesen Kellan örömmel beszélt az Alkonyat sorozat régen várt utolsó filmjéről, az Alkonyat: Hajnalhasadás, 2. részéről, és megerősítette, hogy a stáblista után bónuszjeleneteket láthatnak a rajongók. 
- A rajongók imádni fogják, nekem is Bill Condon mondta, hogy várjam meg a stáblistát, mert valami igazi különlegesség vár majd rám.

Azt is elárulta, hogy Bill Condon élt azzal a lehetőséggel, hogy eltérjen kicsit az eredeti könyvtől.
- Minden egyes film egyre csak építkezett és Bill Condonnak nagyszerű elképzelése támadt, hogy hogyan lehetne lezárni a sorozatot a Hajnalhasadás 2. részében, amelynek segítségével csupán egy kis színt vitt azokba a részekbe, amelyek nem annyira voltak hangsúlyosak a könyvben, de ő jobban kidolgozott. - mondta - Szerintem a rajongók igazán élvezni fogják!

Nyilvánvaló, hogy Kellan a Hajnalhasadás 2. részének eredeti végére, vagyis a világirodalom legunalmasabb csatájára utalt. 

2 megjegyzés:

  1. Hmm... Kíváncsi vagyok mi lesz a stáblista után, de van egy tippem :)
    Amúgy meg annyira nem is unalmas a vége, csak hát filmen nem mutatna jól :) Amúgy tök jó, hogy a trailerből nem derül ki, hogy Bella erejét hogyan mutatják meg. Erre nagyon kíváncsi leszek, remélem benne lesz :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bella erejét én nagyon vizuálisan látom, és félek, nem fog tetszeni, ha nem olyan lesz, de ez apróság :)

      Törlés