2012. szeptember 25.

Kellan szerepelne az 50 árnyalat trilógiában?

Nem ez következne az időrendi sorban, de mivel a chat-ben itt is beszéltünk róla, nem hagyhatom ki, hogy ne fordítsam le az Okmagazine cikkét:


Kellan Lutz készen áll, hogy egyik nagyívű sorozatból a másikba ugorjon. 
A jóképű, 27 éves színész, aki (a Robert Pattinson által alakított) Edward örökbefogadott testvérét, Emmettet játssza az Alkonyat sorozatban, már rajta van azon színészek leszűkített listáján, akik szerepelhetnek E. L. James erotikus thrillerjében, amely világszerte rengeteg nő figyelmét ragadta meg az elmúlt hónapokban. 
Először azonban arra kellene rájönnie, hogy a gazdag üzletember Christian Grey vagy fogadott testvére, Elliot szerepét alakítaná-e szívesebben. 



- Nem olvastam a könyveket - vallotta be, amikor múlt héten az iDgum rágógumi piacra dobása alkalmából szervezett rendezvény után megkérdeztük. - Csak a rajongóktól hallottam róla. Ők mondták, hogy nekem kellene játszanom Elliot-ot. Azt hiszem, így hívják. Utánanéztem kicsit, és jó buli lenne a szerep. Úgy értem, nagyon hasonló. Azt mondták, szőke hajú, világos szemű, kidolgozott testű, és igazi lelkes fiatal. 
Hozzátette: - Nagyon egyszerűnek tűnik, és nagyon emlékeztet Emmett karakterére. Ha engem választanak, szívesen elvállalom, és talán a könyveket is el kellene olvasnom. Biztos nagyon jók. 

Szerencsére attól nem fél, hogy meg kellene mutatnia a testét:
- Modellként kezdtem, és amikor a Calvin Klein reklámokon dolgoztam, akkor sem voltam zavarban. Én inkább büszke vagyok. Az ilyesmi sose hozott zavarba. Mindannyiunknak van teste!

Hmmm, szívesebben mutogatja a testét?
- Nem arról van szó, hogy elégedett lennék vagy el lennék szállva a testemtől. Nézd, az ember teste mindig változik. Most például vékonyabb vagyok, mint korábban máskor. Nem volt időm lejárni konditerembe és egészségesen táplálkozni. Mondjuk önmagában sohasem diétáztam, de az ember teste mindig változik. 
Így folytatja: - Szeretem, hogy az vagyok, aki vagyok. Nem akarok panaszkodni, de tényleg. Egészséges vagyok és aktív. 

Kellan még egy előnyét látná annak, ha megkaphatná a szerepet a Szürke 50 árnyalatában:
- Remélem, olyan filmet fogok ki [legközelebb], ami miatt újra edzenem kell. Az nagyszerű lenne. 

3 megjegyzés:

  1. Csak két rövid megjegyzés, mert elvileg most dolgozom.
    1. Én is remélem, hogy olyan szerepet kap ami miatt edzenie kell. Edzés=tuti félmeztelen képek. :)
    2. Fifty Shades? Hát én Christiannak is el tudnám képzelni, de egye fene Elliottal is beérem.

    VálaszTörlés
  2. Háttööööö..... Ha gyúr az sose baj, bár nekem most is bejön :) Viszont annyira nem jött be ez a könyv, hogy jobb szerettem volna, ha távol tartja magát tőle, igaz még nincs eldöntve semmi. De, ha mégis szerepet kapna benne, akkor tuti megnézném a filmet, de az csak és kizárólag Kellan miatt lenne :)

    VálaszTörlés
  3. Én végül nem olvastam el angolul, mert sok időt elvett, és nem volt türelmem hozzá, úgyhogy meg vagyok akadva az első rész végén illetve a második közepén kábé, és várom a hétvégét, hogy megjelenjen a második magyarul - remélem, nem toljék el megint a kiadást(jó, csaltam, belelapozgattam a többibe is, nyilván).

    Christian semmiképp nem Kellan, az nálam Robert Eric Packer-figurája vagy valami picit lájtosabb, emberségesebb kiadás, de külsőre azt a fejet képzeltem hozzá, összerakva az adalékokat (Christian ~ Edward ~ Rob + milliárdos üzletember talpig öltönyben :D)

    Elliot meg oké, de ameddig én eljutottam, nem volt több szerepe, mint Kellannek...

    Amúgy én megnézném a filmet, de nem moziban, és nehezen tudom elképzelni, hogy ebből egy olyan középutat tudjanak forgatni, amiben minden benne marad, de még ízléses is. Vagymi.

    VálaszTörlés