2011. július 7.

A 'Syrup'ban Kellan megmutatja ravasz oldalát

Az MTV oldalán most a Syrup című filmről olvashatunk, illetve arról vall Kellan, hogy kit is játszik ebben az új filmjében:

Kellan Lutz azóta sem tétlenkedik, mióta áprilisban véget ért az Alkonyat - Hajnalhasadás forgatása. A dögös vámpírt ezúttal New York utcáin látni, amint új független filmjét a 'Syrup'-ot forgatja, amelyben egy olyan fiatal srácot játszik, aki egyre feljebb próbál jutni egy cég vállalati ranglétráján. Kellant a forgatáson értük utol, ahol arról mesélt, mit is várhatunk ettől az új filmjétől.

- A 'Syrup' két huszonéves fiatalról szól, egy szerelmi történet a marketing világában, ahol két üdítőitalt gyártó cég azon verseng, melyikük hoz létre valami igazán fantasztikus innivalót - magyarázza Kellan. - Ez egy nagyon pörgős film. És sokat megmutat a Wall Street és a reklám világából. 

Kellan Emmett szerepét ezúttal Sneaky Pete-re cserélte, aki - amint azt a neve is mutatja - nagyon ravasz [~az alattomos ill. a trükkös jelzőt dobja még a gép, és még én sem látom, melyik lenne a legtalálóbb... A.] 

- Egy Sneaky Pete nevű karaktert alakítok, és azt bírom benne a legjobban, hogy egyetlen szót sem szól a filmben, egészen a legvégéig - árulja el Kellan. 

És ez kihívást jelentene egy feltörekvő színésznek? Nyilván nem!

- Ez más egy kicsit, valóban az - mondja - de az a klassz, hogy megvan a jó oldala ennek is, hogy nem kell megszólalnom, ha az ember egy ilyen filmben szerepel, a kevesebb néha több. Az ember okosan megtalálja a módjait annak, hogy anélkül játsszon, hogy nem szólal meg. 

Kellan színésztársa a Lány és a farkasban látott Shiloh Fernandez lesz, aki reménytelenül beleszeret a főszereplő lányba, akit Amber Heard alakít. 
- Én az ellenkező oldalon állok, mint Shiloh, ő játssza a szerelmemet - mondja Amber - ő egy nagyon ambiciózus fiatal, aki reménytelenül beleszeret egy rossz lányba, és senki és semmi nem állíthatja meg, hogy megszerezze őt, a lányt pedig semmi nem állíthatja meg, hogy eljusson a ranglétra tetejére.

Megszerzi-e Shiloh a lányt?
- A végén a srácnak meg kell hoznia egy döntést, hogy akar-e egyáltalán ebben a marketing világban élni, ő pedig választ... Azt hiszem nem kellene elárulnom, mi lesz a vége - csigázza az érdeklődésünket Shiloh, végül aztán mégis elárulja, hogy a szerelem mindent legyőz.

Eddig tehát az MTV cikke. Kellan azonban korábban egy másik cikkben azt is elárulta, hogy nagyon élvezi a munkát New Yorkban:
- Két-három napot forgatok egy héten. Több szabadnapom van, mint amennyit dolgozok, úgyhogy igazából olyan, mintha nyaralnék. Béreltem itt egy lakást is.

És végül beszúrok pár képet Kellan tegnapi fogatási képei közül is:



 Képek ezúttal is a KLO galériájából

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése