2012. június 6.

Új Dylan George és Abbot + Main kampányanyag

A kampányanyagból is vannak képek és videók is!
Az alábbi képsorok azonban sokkolóak lehetnek ezért megtekintésük csakis saját felelősségre!!! ;)



És a képekből egy rövidebb ízelítő:




Sajnos a modell kolléganő több képen rontja az összhatást, de a KellanLutzSpain galériájában az ő közreműködésével készült képekből is több látható még! 

4 megjegyzés:

  1. Nagykorúságom, felelősségtudatom és értelmi képességeim biztos tudatában kijelentem, hogy ez a videó bizony szuper!!!
    Oké, a csaj kihagyható lett volna, de igazándiból szerintem nem sok vizet zavar.
    Csak egy aprócska negatívum. Ez miért ilyen rövid? Az előző hosszabb volt!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hááát, nekem a kampányvideó nem annyira bejövős.
      A tavaly nyári sokkal-sokkal ütősebb. Ez vagy nincs átgondolva, vagy nincs mögötte elképzelés, vagy nem tudom, de ez így nekem nem kerek... Mondhatnám, ebben a videóban egyetlen pozitívum Kellan felsőteste, de az meg nem sokat látszik.

      Törlés
    2. Abban egyet kell értenem, hogy a tavalyi bizony sokkolóbb volt. Ha már ott az a rengeteg homok meg nem is tudom, az a zöld izé víz akar lenni?! Mert ha igen, akkor igazán el tudtam volna képzelni egy kis fröcskölést a parton... és amit nem értek, hogy jönnek a retro járművek ehhez a koncepcióhoz? Mert a ruhák nem arra a korszakra hajaznak. Ja és még valamit hiányolok, az első képeken amiket anno láthattunk olyan szép színes cuccok voltak. De ezek elég unalmasak.

      Törlés
  2. Hmm... Megnéztem a tavalyit (nem mintha nem emlékeznék rá :) ) De valahogy nem tudok dönteni. A tavalyinak jobb koncepciója, ennek viszont a retrós hangulata megfogott, Kellan persze mindegyikben jó :D Szóval döntetlen :))

    VálaszTörlés