2012. július 25.

Új szerep Kellannek?

Camilla Belle és Kellan Lutz a tárgyalások végső fázisában vannak a Wingspan Pictures Love is All You Need? című filmje kapcsán.


A film eredetije egy rövidfilm, amelyet Kim Rocco Shields írt és rendezett, a szélesvásznú adaptációt pedig ugyanő írja David Tillman közreműködésével.

A film egy olyan világban játszódik, ahol a homoszexualitás az elfogadott, és a heteroszexuálisokat gúnyolják ki, az eredeti rövidfilm egy fiatal lány életéről szól, akit azért terrorizálnak, mert az iskolában egy fiúba van belezúgva. A szélesvásznú verzió egy több szálon futó történet lesz, amely egy közép-amerikai egyetemi városban ábrázolja az előítéletek hatásait. 

Belle a Sparta U. nevű focicsapat sikeres hátvédének szerepét alakítja majd, Lutz pedig feltörekvő újságíró szerepét játssza. 

A film producere Kim Rocco Shields mellett Rachel Diana, a Wingspan Pictures társtulajdonosa. A forgatás idén ősszel zajlik majd. 

Kellan Lutz pedig legközelebb a Syrup című filmben látható majd. 
Forrás: Variety

Amúgy egyébiránt nem akarok előítéletes, meg vaskalapos lenni, de csak engem zavar, hogy Kellan neve ilyen sokszor kötődik homoszexualitással kapcsolatos dolgokhoz? Kicsit már a homoszexuális újságba szóló interjút is erősnek találtam (bár OK, létezik a jelenség, tudomásul vettem), aztán a Family Guyban is homoszexuális szerepet alakított, itt ugyan még nem tudni, milyen irányultságú lesz a karaktere, de a világ homoszexuális beállítottságú.

2 megjegyzés:

  1. Érdekesen hangzik :)
    Engem nem zavar a téma, sőt láttam már több ilyen filmet/sorozatot is. Sőt! A Csontvárosban a két homoszexuális srácot még jobban bírom, mint a két főszereplőt :) És, ha meleg karaktert játszana egy újabb oldalát csillogtatná meg Kellan :) Mindenesetre, ha összejön a film, akkor kíváncsi leszek rá, mint minden Kellan filmre :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem a téma zavar amúgy, hanem a magas arány.
      És persze ettől én is kíváncsi leszek :))

      Törlés