2012. október 22.

Kellan a Gentlemen's Fund kitűntetettje

A GQ szervezésében kerül megrendezésre az 5. Gentlemen's Ball október 24-én este, amelyen Kellan is részt vesz majd, és ha jól értelmezem, az Ártatlanság védelméért végzett munkájáért kitűntetésben is részesül:



Kellan Lutz Kitűntetett 
a SAVING INNOCENCE-szel való együttműködéséért

Ilyan a filmekben, a távoli országokban történik, de nem itt, Amerikában. Igaz? Nem. A szexuális emberkereskedelem sajnos túl sokak számára valóság ebben az országban is, évente több százezer gyermek van ennek a veszélynek kitéve. Az ez ellen való küzdelemben olyan humanitárius gondolkodású emberek lépnek fel, mint Kellan Lutz, hogy segítség a Saving Innocence azon elképzelését, hogy véget vessenek a gyerekek kereskedelmi célú szexuális kizsákmányolásának.

A Saving Innocence a helyi rendőrséggel, szociális szolgáltatókkal és iskolákkal való stratégiai partnerség révén igyekszik megvédeni a gyerekeket, hogy szexuális kizsákmányolás áldozataivá váljanak, miközben az ártatlanság és az emberi értékek kultúrális értékeit igyekszik helyreállítani. Ez nem arról szól, hogy az ember hőssé váljon, hanem arról, hogy azt tegyük, ami helyes. Ahogyan Lutz fogalmaz: "Szükség van rá, hogy mindannyian kiálljunk a gyermekek ártatlanságának védelme érdekében!"
Forrás: GQ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése