2012. október 28.

Nikkivel és Kellannel találkozhattak Glasgowban az Alkonyat rajongói


Több ezer Alkonyat-rajongó gyűlt össze egy bevásárlóközpontban, hogy találkozzanak a film két szereplőjével, mielőtt az utolsó rész megjelenne. Mivel az Alkonyat: Hajnalhasadás 2. részének bemutatásáig már csak néhány hét van hátra, Nikki Reed és Kellan Lutz Glasgowba érkeztek, hogy reklámozzák a filmet. A sikeres vámpírfilm két színésze a Buchanan Galleries bevásárlóközpontban találkozott a rajongókkal, könyveket, DVD-ket, posztereket dedikáltak és közös fotókat is lehetett velük készíteni. 

Nikki, aki Rosalie Hale szerepét alakítja, egy rövid aranyszínű ruhát viselt, fekete csipke díszítéssel, meg Kellan, aki Emmett Cullen szerepében látható, egy világos farmeringben és krémszínű nadrágban jelent meg. Elvakult rajongóik, az úgynevezett Twihardok sikítozva üdvözölték őket, és hosszú sorokban álltak, hogy vethessenek egy pillantást a hollywoodi sztárokra. 

Az első sorokban állt a két barátnő, a 14 éves Amy Graham és a 15 éves Lauren Kergan, akik mindketten Glasgowban élnek. Amy azt mondja: - Nagyon kedvesek és igazán barátságosak voltak. Nem igazán tudtam, mire számítsak, de még mindig ráz a hideg.
- Hoztam nekik egy doboz kekszet és egy üveg üdítőt, mert tudtam, hogy Kellan édesszájú, és úgy gondoltam, ezeknek örülnének. Az üdítőt Kellan meg is kóstolta. 
Forrás: Yahoo-UK, bár egy csomó másik újság is átvette a cikket, a Jóisten sem nyomozza ki, melyik volt az eredeti.

UPDATE:
Na, még egy cikket találtam, a DailyMail-ét, ott már képek is vannak, viszont nem fordítom le a teljes cikket, mert az elejének lényege az hasonló, mint az előző, úgyhogy inkább Kellan nyilatkozatára szorítkozom.



Az esemény után Kellan háláját fejezte ki a rajongóknak:
- Köszönjük minden lelkes rajongónak, amiért ilyen szenvedélyesen szerettétek az Alkonyat filmeket, ez visszatükrözi mindazt a szenvedélyt, amelyet mi, színészek éreztünk. És köszönjük azt is, hogy eljöhettünk, hogy a világ minden tájára eljuthattunk, hogy találkozhassunk veletek, és ezt személyesen szeretném megköszönni, ahogyan azt is, hogy megismerhettük ezeket a szép helyeket, ahol Ti éltek. Köszönjük, fogadjátok szeretettel a fotókat!

- Sokszor megkérdezték, hogy "Mit éreztek azzal kapcsolatban, hogy ez az egész véget ér?" és az első reakció mindig az, hogy "Keserédes érzés." Életünk része volt, és bár készek vagyunk továbblépni, mégis itt ülünk a moziban és nézzük, hogyan is csinálta meg Bill Condon ezt az utolsó filmet. Az egész akciódús, de ugyanakkor van benne romantika is, és Bill nagyon megtalálta azt, hogyan kapcsoljon össze mindent, és hogyan készítsen ebből az egészből egy utolsó ajándékot.

- A befejezés méltó volt és szomorú. De ez egy boldog szomorúság volt, mint amikor az ember végignéz egy évkönyvet és újra átél minden pillanatot.

És akkor néhány kép is:


Cikk és képek eddig: DailyMail.co.uk

Forrás és még több kép: Just Jared Jr.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése