2012. június 30.

Kellan újra edzésben

Ha lehet hinni a DailyMail cikkének, akkor Kellan tegnap színre lépett a los angelesi tengerparton, és megpróbálta újra formába hozni magát. Íme a cikk:

Egy fekete hosszúujjú felső volt rajta, ám ez mégse fedte el Kellan Lutz felsőtestének izmos tónusait. Az Alkonyat színésze futni indult Los Angeles napfényes tengerpartjára, amely során hatalmas bicepszei is láthatóak voltak. Kellan egy fekete együttest választott a futás alkalmával, a fekete felső mellett fekete rövidnadrágot, baseball-sapkát, kesztyűt és a futócipője is fekete volt. [Azt ugyen ne tőlem kérdezzétek, hogy a tűző napon vajon miért feketében indult el emberünk, de szerencsére a napszemüvegről sem feledkezett meg]


A 27 éves színész, úgy tűnt nagyon koncentrál, amíg végigfutott az óceán mellett haladó sétányon. Előző este lefotózták, amint megérkezik barátnőjével, Sharni Vinsonnal a los angelesi reptérre, ahová Londonból [???] érkezett. Az Alkonyat színésze izmos felsőtestéről lett híres, és néhány titkot is elárult azzal kapcsolatban, mit tesz ezért az izmos külsőért. Nemrégiben elmondta a Men's Health-nek, hogy a reggelit soha nem hagyja ki és keveseket eszik 2-3 óránként, így soha nem éhes, ami által elkerülheti azt, hogy túl sokat egyen. 




Kellan a teljeskörű testedzés híve. 
- Nem lehet, hogy hatalmas mellizmaid és karjaid legyenek csak - nyilatkozta a [Men's Health] magazinnak. - Az egész testet egyenletesen kell edzeni. Különben egyrészről hülyén is fogsz kinézni, másrészt ez a szervezetnek sem jó. 
A színésznek tavaly lehetősége nyílt arra, hogy görög istenként mutassa meg felsőtestét a Halhatatlanokban. Rajongói azonban az Alkonyat befejező részében való megjelenését várják legjobban. Az Alkonyat: Hajnalhasadás, 2. része 2012. november 15-étől látható a magyar mozikban.


Kép és szöveg: DailyMail

2 megjegyzés:

  1. Mint már a chatben is írtam ezekben a képekben is találtam hibát, de oké, a belőtt félrefésült sérónál vagy annál a nagyon göndörnél klasszisokkal jobb. Az is érdekes, hogy talpig feketében van, mert köztudottan az a legmelegebb, főleg az ottani időjárásnál, de végül is van benne logika, mert jobban izzad, több vizet lead.
    A Londonból érkezett mondatnál én azt tippelném, hogy Milánóból nincs közvetlen járata LAX-ra, és ott szálltak át, de ez csak úgy átfutott a fejemen. Összességében viszont roppant elégedett
    vagyok, sportoljon csak, és mutassa meg magát jó sokszor. Azt se bánom, ha csak egyedül asszonyka nélkül :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az a baj ezzel a London-os mondattal, hogy úgy hangzik, hogy "arriving at LAX ... after a trip to London". Mintha Londonba utaztak volna, de mindegy.
      Amúgy egyetértek, én is csak a milánói képekhez képesti javulást jeleztem, szívesen posztolnék már egy "Kellan úszóleckét vesz" vagy "Kellan szörföl", netalán "Kellan motorcsónakázik" vagy valami hasonló :)))

      Törlés