2012. október 1.

Kellan az extrém gördeszkázásról

Ha minden igaz, az utolsó elmaradt cikket fordítom, és még ez is a rágós interjúk közül való. Mondjuk az utolsó két kérdésen felhúztam az agyam, mert elég bulváros lett, viszont Kellan állta a sarat, a kérdések nem őt, hanem a riportert minősítik!

Kellantől láthatunk néhány vakmerő mutatványt, amikor Emmettet alakítja az Alkonyat-sorozatban, ám mindez semmi ahhoz képest, amit kamaszkorában láthattunk volna tőle, amikoris egy fűnyíró motorját szerelte fel egy gördeszkára. Kellan Lutz ezt "extrém gördeszkázás"nak nevezi.

- Ezzel kezdődött az őrült kamaszkorom. Egyszerűen imádtam száguldozni. Először csak vízben oldott pezsgőtablettás palackot meg szódásüveget erősítettem a gördeszka aljára, de az nem hatott sokat. - mondta Lutz. - Aztán egy levélporszívóval próbálkoztam. Valami olyasmit kerestem, ami gyors. Ezután jött a fűnyíró motorja. Az adrenalinbombát kerestem.

Courtesy of Kellan Lutz

- Egy aprócska közép-keleti városban éltem, és mindenben a kalandot kerestem. - mesélte Lutz, aki a mai napig nagyon szeret gördeszkázni. - Egyszerűen át akartam élni mindent. 

Kellan később Kaliforniába költözött, hogy vegyészmérnöknek tanuljon - ebben nem volt semmi meglepő - a Chapman Egyetemen, ám végül a színészet mellett döntött. Jónéhány TV filmben szerepelt, mielőtt megkapta Emmett Cullen szerepét az Alkonyatban, amelynek legutolsó filmje, az Alkonyat: Hajnalhasadás, 2. rész novembertől látható a mozikban. 

Lutz karakterét szétmarcangolta egy medve, ám azáltal, hogy vámpírrá változtatták, újabb esélyt kapott az életre. Lutz azzal viccelődött, hogy szerződésük volt róla, hogy a forgatás időtartama alatt nem végezhetnek semmilyen extrém tevékenységet. 
- És extrém alatt ők a futást értették. Nem fogok megsérülni, gondoltam. - mondta Lutz. - Soha nem tört még el egyetlen csontom sem. Szeretek benne lenni a dolgok sűrűjében! 

A Playbook egy gyorsinterjút készített Kellan Lutz-cal, aki nemrégiben New Yorkban járt a Stride Gum legújabb termékének, az iD Gum piacra dobásának alkalmából. 

Hamarosan egy újabb filmed, a Java Heat is megjelenik. Milyen fizikai igénybevételt jelentett ez a terrorizmusról szóló film?
- Imádtam. Nagyon jó fizikai állapotba kerültem a szerep kedvéért. Magam csinálhattam a saját kaszkadőrmutatványaimat. Szóval elég komoly igénybevételt jelentett.

A sajtóban sokat emlegetik Alkonyatos szereplőtársaid, Kristen Stewart és Robert Pattinson kapcsolatát. Mit reagálsz, ha felmerül a téma?
- Kérdezzétek őket! Velük kell beszélni erről. Én nem tudok semmit. És akkor még nem is hazudtam. Őszintén szólva nincs véleményem a dologról, mert nem voltam ott. Úgyhogy csak menjetek, és őket kérdezzétek!

Nagyon jól el tudod kerülni a lesifotósokat barátnőddel, Sharni Vinsonnal együtt. Hogyan csinálod?
- Soha nem voltam egy vad fickó. Ennyi. Ha az ember New Yorkban él, és olyan barátai vannak, akik sokat buliznak, akkor sokszor felbukkan az ember. De rólam nem fogsz olyan képeket látni, amelyeken részeg vagyok vagy ilyesmi. Elszopogatok egy koktélt, egy whiskey-t vagy egy sört. De soha nem buliztam vadul. Az embernek a saját életét kell élnie és nem azt, amit a szakma elvár.

3 megjegyzés:

  1. Fűnyíró motorja a gördeszkára?
    Ez a pasi flúgos... :)
    De azért imádom

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Néha olyan, mint egy naaagy gyerek :))
      De én is imádom :)

      Törlés
  2. Azt hiszem éppen azért olyan imádni való...
    ... Mert sokszor olyan, mint egy nagy gyerek

    VálaszTörlés