2012. október 29.

MSN Live Chat Kellannel

Kellan bő negyedórás késéssel bár, de megérkezett, cserébe aztán ráhúzott ugyan szűk 10 percet, de szerintem a fél órás interjú, így is alig több, mint 20 perc lett aztán :(, viszont így is elég tartalmas az anyag. Mondjuk pörögtek a kérdések-válaszok, próbáltam IRL fordítani, ami nem sikerült 100%-osan, de azért megmentettem a kérdések, válaszok nagy részét. Meg két képet is :))


Ha megtudnád, hogy 24 óra múlva világvége van, mit csinálnál?
Egész családommal Hawaiira utaznék és mind körbeülnénk az asztalt, mint Hálaadáskor.

Tudom, hogy már milliószor kérdezték, de mire számíthatunk az utolsó Alkonyat filmmel kapcsolatban?
Ez a kedvenc filmem. A film folyamatosan pörög, rengeteg akció van benne. És nagyon könyhű.

Ha nem Emmett szerepét játszanád, akkor kié tetszik még?
Jó ideje nem játszottam rosszfiút, úgyhogy Aro lenne az.

Mi fog a legjobban hiányozni az Alkonyatból?
Minden. A stábtagok, a szereplőgárda és a rendezők. De leginkább a rajongók, akik mindezt lehetővé tették. Az, hogy promókörutakra járhatok, nagyszerű dolog.

Milyen színű zokni van rajtad?
Fekete. Komoly embernek kell látszanom. De igazából senki nem látja a zoknimat. Ez az én szabadságom.

Mi volt a legdurvább dolog, amit alá kellett írni egy rajongónak?
Egy nő azt akarta, hogy a mellét írjam alá, és azt mondta, hogy tetkót akar csináltatni belőle. Mindig is kíváncsi voltam, vajon végül megcsinálta-e.

Ha Te választhatnád ki a következő filmszerepedet, akkor milyen típusú karaktert választanál?
Nagyon szeretem Josh Hamilton történetét, ő a Rangers kosarasa. Fantasztikus története van. Mindene megvolt, majd mindent elvesztett és mindent visszaszerzett újra. Még nincs kész a forgatókönyv, de valós történeten alapszik és nagyon erőteljes. De ott a He-Man is, nagyon szeretem a He-Mant. És a Tarzan szerepével is egy álmom vált valóra.

Mennyiban hasonlítasz vagy különbözöl Emmettől? Mit volt vele a kedvenc jeleneted?


Kívül-belül olyan vagyok, mint Emmett. Ő egy vidám, szerető nagybácsi, mindennel tudok azonosulni, amit ő szeret. Teljes szívéből szereti az életet, akárcsak én.

Mi volt a kedvenc Alkonyat pillanatod?
Azt kell, mondjam, hogy az első premier. Látni a 'Nutz For Lutz' táblákat, és találkozni a rajongókkal, akik ezeket készítették.

Keményen kellett edzened a szerep kedvéért?
Igen! Tudtam, hogy a karakterem elég nagydarab és bár soha nem veszi le a pólóját, azért arra koncentráltam, hogy a méret meglegyen. Sokat kellett súlyt emelnem és rengeteget ettem.
Az vagy, amit megeszel. Sok fehérjére volt szükségem. Rengeteg húst és tojást ettem. Fincsi volt!!

Úgy hírlik, hogy felmerült a neved, hogy szerepelj a Szürke Ötven Árnyalata moziverziójában. Tényleg szívesen eljátszanál egy szerepet a filmben?
Úgy tudom, a Szürke Ötven Árnyalata Alkonyat fanfic. Úgy rémlik, Elliott Emmett megfelelője. Szívesen ábrázolnám különböző árnyalatait. Ha a rajongók szeretnék, hogy megcsináljam, én benne vagyok!

Van valami film, amelyen a közeljövőben dolgozni fogsz?
Jelenleg az akciófilmek jönnek be. Minden erőmmel azon vagyok, hogy néhány igazán jó akciófilmet gyártsak. Szeretem megalkotni [ehhez] a saját anyagaimat.

Melyik rendezővel dolgoznál legszívesebben?
Martin Scorsese-vel. Igazán vidám vele a munka.

Minden idők legkedvencebb dala?
Boyz II Men, I Swear.

Mi a kedvenc jeleneted a Hajnalhasadás 2. részéből?
A szkander-jelenet. Az első naptól kezdve annak a forgatását vártam. És azt, hogy legyen egy közös jelenete Emmettnek a vámpír Bellával. Kristen nagyszerű munkát végzett a jelenet során!

Van olyan hely, ahol még nem voltál, de szívesen elutaznál oda?
Szeretnék Dél-Amerikába utazni, úgyhogy ez az egyik. Talán Brazíliába, megpróbálok Szilveszterre eljutni oda.

Team Edward vagy Jacob?
Team Emmett vagyok. De ha muszáj választani, akkor inkább Edward.

Megkóstoltad a Guiness sört, míg Dublinban voltál?
Egy kicsit igen - ízlett. Szeretem a Guinesst! Nem tudom, hogy a Guiness gyárából való volt-e, de igen, ízlett.

Egy ideig szerepeltél a 90210-ben. Tervezed, hogy szerepelsz még más sorozatokban vagy inkább mozifilmekre koncentrálsz?
Szeretem a Totál szívást és a Gengszterkorzót. Ezek a TV-ben mennek. Vannak azért jó sorozatok. Talán egy Bonnie és Clyde sorozat jó buli lenne. 

Milyen terveid vannak az idei Halloween-ra?
Valószínűleg repülőn fogok ülni. Jelmezem sincs. Hazafelé tartok majd.

Mi volt a legkülönösebb dolog, amit egy rajongó adott neked vagy kért tőled?
Ez is az Alkonyattal kapcsolatos. Egy Alkonyat-anyuka elhozta a gyerekét egy forgatásra és a kezembe adta, hogy fogjam meg. Azt mondta, "Megtarthatod." Úgy gondoltam, arra gondol, hogy fogjam meg egy kicsit. Mire azonban fordultunk kettőt, az anyuka felszívódott. Egy órán keresztül kerestük utána.

Várod már, hogy részt vehess az Alkonyat: Hajnalhasadás, 2. részének premierjén?
Bárcsak ott lehetnék, de New Yorkban fogok dolgozni a londoni bemutató idején.

Voltál már odáig hírességért?
Nem voltam. Csak az olyan emberek inspirálnak nagyon, akik különlegesen emberbarátok. Az ember hallja a történeteiket és odáig van értük.

Üzensz-e még valamit a rajongóknak?
Ez egy nagyon klassz interjú volt. Hatalmas köszönet minden csodálatos rajongónak ezekért a nagyszerű kérdésekért. Bár csak mindannyiótokkal találkozhatnék a premiereken és mindenkinek személyesen mondhatnék köszönetet. Szeretettel, nagy-nagy ölelés, Emmett x

Forrás

4 megjegyzés:

  1. A szkander jelenetről a véleményem változatlan, de mélységesen egyetértek EmmettfanÁgival egy baj van vele. Rövid. :)

    A Dublin-i és Glasgow-i képek édesek. Aranyosak együtt, én azt szűröm le, hogy tényleg jól érezték magukat a forgatáson, és barátok.

    Az MSN interjú: "fekete zokni van rajtam, komoly embernek kell látszanom" , ez hatalmasul tetszik.

    És a leglényegesebb: a Matchbox Twenty klip.
    HŰŰŰŰŰŰŰHAAAAAAAAA!!!
    Lányok lehet, hogy nem hiszitek el, de én erre a számra szombat éjjel hatalmasat táncoltam. A barátnőimmel szülinapot ünnepeltünk, volt egy kis ereszd-el-a-hajamat, és amennyire az emlékeim tiszták, úgy rémlik, hogy ezt is játszották. Éppen azért maradt meg bennem, mert a refrénre mindenki tényleg felemelt kézzel tombolt. Erre most itt látom, hogy a kedvencünk szerepel a klipjében. :)
    Gyorsan le is töltöttem a telefonomra, jó lesz, ha szar a kedvem.
    Amúgy meglepett a dolog, mert a Matchbox eddig szerintem nem volt ennyire populáris.
    A klip: Kellan szuper benne, az a félmosoly, amit bedob amikor kikászálódik az asztaltól... Sharniban azt csípem (most már ilyen tulajdonsága is van, mármint ami tetszik), hogy folyton mosolyog.
    És a nagytotál amikor össze"találkoznak" na az... hűha.

    Szóval oda vagyok meg vissza, bár nekem az eddigi két klipben is tetszett amiben szerepelt. A Hindernél azért, mert olyan rosszfiús volt, és nagyon fiatal, és imádom az énekes hangját.
    A másikban Hillary Duffról mondjuk ez nem mondható el, de abban meg überdögös Kellan. :)

    Most 15-ig folyamatosan szemmel tudom tartani az oldalt és a híreket, amiket Ancsi szállít nekünk. HATALMAS KÖSZÖNET ÉRTE! Aznap viszont újra megcélzom kis hazánkat, mert Moziba kell menni! És azt a legjobb otthon.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na, már épp írni akartam, hogy látom, semmi reagálnivalót nem találtál, pedig voltak most minőségi anyagok. De aztán csak kiírtad magadból :))

      Azért az nagyon tetszett, hogy " és amennyire az emlékeim tiszták" :)) Biztos jó buli volt, talán csak egyvalaki hiányozhatott :D

      Ami meg ezt a kérdéssort illeti, élveztem nagyon, klasszak voltak tényleg a kérdések: érdekes, a rajongók valahogy mindig izgalmasabbakat kérdeznek, mint az újságírók. Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de ez a Twilight-anyuka, aki Kellan kezébe nyomja a gyereket, hogy "Megtarthatod", azért kőkemény...

      Kellan másik két klipjéről viszont súlyosan le vagyok maradva, de a héten van időm, majd kutatok utána...

      Törlés
    2. Egyetértek, nem semmi hogy a kezébe nyomtak egy babát , nem is értem az ilyennek mi járhat a fejében? Meg amelyik a mellére akarta tetováltatni az aláírását? Eszébe jutott, hogy azt valószínűleg más pasi, pasik is látni fogják? Vagy, hogy az előzőre gondoljak, mondjuk abból esetleg egy babát fog táplálni? Istenem, az emberi hülyeség határtalan.
      Ami a két klipet illeti már régiek, én úgy akadtam rájuk, hogy egy esetben szembejött velem Kellan Starity oldala, és ott írták.

      Törlés
  2. "Team Edward vagy Jacob?
    Team Emmett vagyok. De ha muszáj választani, akkor inkább Edward."
    Szó szerint ezt szoktam válaszolni én is :D

    A Hillary Duff-féle klipet már láttam pár éve, de akkor csak és kizárólag Kellan miatt néztem meg, és imádom benne :)
    A Hinder klipet viszont még nem láttam ezért az előbb meg is néztem és naná, hogy bejön az egész úgy, ahogy van :) És eddig ez a zene tetszik a három közül a legjobban :) (Köszi Ria, hogy felhívtad rá a figyelmet :) )

    VálaszTörlés