2013. június 22.

Kellan Lutz OMG! Yahoo interjú

Nem érzékelem az újrakezdés utáni hihhetetlen lelkesedést, olvas még egyáltalán valaki, vagy teljességgel feleslegesen fordítgatok vajon? Pedig ez az OMG Yahoo cikk is izginek tűnik, úgyhogy nem ússzátok meg.

Ha esetleg nem tudnál róla, Kellan Lutz újra szabad préda.

A 28 éves szívtipró leginkább az Alkonyat egyik vérszívó Cullen-jeként ismert, barátnője pedig közel két éve az ausztrál Sharni Vinson, akivel a hírek szerint nemrégiben szakítottak. (Kellan képviselője nem reagált azonnal, amikor kértük, erősítse meg vagy cáfolja a hírt.)

Abban a pillanatban azonban, hogy a kapcsolat véget ért, a színész karrierje szárnyalni kezdett. Ő alakítja majd a 2014-es Hercules 3D izmos főszereplőjét, és Tarzannak kölcsönzi hangját a hamarosan bemutatásra kerülő dzsungel-történetben. Ebben a hónapban Brittany Snow és Amber Heard társaságában látható a Syrup című szatirikus vígjátékban. A Syrup egy fickóról szól, aki kitalál egy újfajta üdítőt, és abban bízik, ezzel majd jól megszedi magát, de csak akkor, ha megbízik a rossz szándékú Sneaky Pete-ben, akit Lutz alakít.

Az Omg! az Alkonyat izompacsirtájával beszélgetett legújabb filmjeiről, és arról is, hogyan képes állandóan formában tartani magát.

Mi volt az Syrup-béli karakteredben, Sneaky Pete-ben, amiért elvállaltad a szerepet?
Hatalmas rajongója vagyok a könyvváltozatnak. [Az író,] Max Berry egy zseni. Nagyon tetszett, hogy Sneaky Pete sohasem szólal meg, de mindig benne van a tekintetében, hogy amúgy mindent átlát.

Kellan Lutz a Syrupban (Nicole Rivelli/Magnolia Pictures)

Mi volt a legőrültebb dolog a forgatáson?
Az, amikor megkérdeztem a rendezőt, hogy átmehetek-e az út túloldalán egy talpmasszázsra az ázsiai talpmasszás szalonba, ő pedig elengedett. Erre 10 perccel később csörög a mobilom, mert a rendezőasszisztens mindent tűvé tett utánam. Minden jel arra mutatott, hogy benne voltam a következő jelenetben.

Milyen gyakran beszélsz egykori Alkonyatos szereplőtársaiddal?
Szinte mindenkivel beszélek, amikor összefutunk, vagy ha egy városban vagyunk. De határozottan Ashley Green volt a legjobb barátom a csapatból. Ugyanannál az ügynökségnél voltunk, mielőtt bekerültünk volna a filmbe, szóval mi már azelőtt is barátok voltunk.

(Stephen Lovekin/Getty Images / PacificCoastNews.com)

Rendben. Itt az ideje végre egy komoly kérdésnek. Hogy éred el, hogy a hasad ilyen klassz kockás legyen?
Bár minden alkalommal kapnék 1 dollárt, ahányszor ezt a kérdést felteszik nekem! Az igazság az, hogy kondizok, és felüléseket csinálok. A box is nagy segítség! Sokszor próbálok együtt edzeni a 8711 kaszkadőrcsapattal [ez a csapat olyan színészekkel dolgozott együtt, akik a Bourne-örökségben és a Bosszúállókban szerepeltek], mert közel van az edzőtermük hozzám, amikor Los Angelesben vagyok. Ők a legjobbak abban, hogy elérjék, hogy minden tagom fájjon, amikor mindenféle vegyes harcművészeteket tanítanak. Nincsenek titkok és nincs egyszerűbb út. Nagyrészt egészségesen is táplálkozom, eltekintve attól, hogy egy kis édesség időről időre befigyel. Nagyon édesszájú vagyok.

Főszerepet kaptál a Hercules hamarosan bemutatásra kerülő feldolgozásában, amelyet az a Renny Harlin rendez, aki a Még drágább az életed és a Függő játszma rendezője is volt. Hogyan fogod megváltoztatni az edzéseidet a szerep kedvéért?
Napi kétszer fogok edzeni, reggel és késő délután. A rendező nem akarja, hogy túl nagy darab legyek, úgyhogy csak egy kevés izmot kell magamra szednem, majd szálkásítok, amennyit csak tudok. És ismét végeztem némi plusz edzést a 8711-ből David Leitch-csel, aki az egyik kaszkadőr irányító. Ő valami nagyon félelmetes.

Mit gondolsz, Hercules megállná a helyét, ha harcolnia kellene az Alkonyat vámpírjaival?
Hercules nyerne, mégpedig könnyedén. Ő egy félisten, míg a vámpírok pedig félig holtak... nos, teljesen azok.

Mit gondolsz arról, hogy sokan azt mondják rád, hogy 'dögös' vagy?
Hehe. Ez egy vicces kérdés. Őszintén szólva nem tudom, mit gondoljak. Ha valaki mondja nekem, akkor az egyik fülemen bemegy, a másikon kijön, ha pedig leírva látom valahol, esküszöm, átugrik rajta a szemem.

Múlt hónapban szerepeltél a Szezám utcában, hogy segíts Cookie Monsternek, hogy megtanítsa a gyerekeknek a "vibrál" szó jelentését. Ez a szó a te ötleted volt? Mennyire volt nehéz megőrizni a komolyságodat a forgatás alatt?
A szó nem az én ötletem volt, de legalább lehetett egy kis humort vinni ebbe az egyszerű, gyereknevelő műsorba. Az meg egy másik dolog, hogy én is ezen nőttem fel, szóval nagy megtiszteltetés volt, hogy én is szerepelhettem benne. És örülök, hogy ez a felnőtteknek is tetszik.
[Íme az adásrészlet: nagyon cukiii :D]


Most hogyan élsz pontosan egyébiránt? Még mindig a barátaiddal laksz együtt Venicében, Kaliforniában és New Yorkban vagy gondolkodtok-e azon Sharnival, hogy összeköltözzetek?
Végre egyedül élek! Bármennyire is kedveltem egykori lakótársaimat, és mára ők legjobb barátaim közé tartoznak, de most már én is nagy fiú vagyok, és élvezem az egyedül töltött időt.

Vagyis Kellannek nem csupán csodálatos teste van, de megvan az a képessége is, hogy hogyan bújjon ki udvariasan és feltűnés nélkül egy exére vonatkozó kérdés alól.
Mibe fogadunk, hogy nem sokáig lesz egyedülálló?
Forrás: OMG Yahoo

3 megjegyzés:

  1. Szétmentek? :O Megszakad a szívem... :D Oké, valahogy nagyon nem bírtam a csajt. Tuti nem lesz sokáig egyedülálló :)
    Kellan, igen is dögös, nem tudom miért kell átsiklania felette :P :D
    A videó meg hatalmas, eszméletlenül cuki, és amilyen fejeket vág közben :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jól van, ezek szerint jár még erre valaki, néha...

      Törlés
  2. Én is itt vagyok!!!
    Hát, hogy szétmentek... van ez így. Pedig már éppen kezdtem megkedvelni a csajt :) ;)
    Azt mondjuk nem értem miért mondja azt Kellan, hogy Sneaky Pete sose szólal meg, a trailerben beszél?!
    Ami az egész cikkben a legjobban tetszett:

    Mit gondolsz, Hercules megállná a helyét, ha harcolnia kellene az Alkonyat vámpírjaival?
    Hercules nyerne, mégpedig könnyedén. Ő egy félisten, míg a vámpírok pedig félig holtak... nos, teljesen azok.


    A vámpírok féli holtak... nos teljesen azok. :) Ezen egy jót vigyorogtam.

    VálaszTörlés