2012. november 3.

Kellan (és Nikki Reed) a Hajnalhasadás 2. részéről és az Alkonyat végéről

Ismét, de csak Kellant fordítom. Van egy remek videónk is, amelyben az előzetest láthatjuk darabokra szedve és ezt a néhány mondatott Kellantől és Nikkitől. Mondjuk újdonságtartalma nemigen van a cikket, de aki szereti látni/hallani Kellant nyilatkozni, az mindenképp nézze meg a videót :) A videóért és a forrásért katt a képre:


- [Az első rész] ott ért véget, hogy Bella vámpírrá alakult, most született meg neki Renesmee és máris újra veszélyben az élete. Kinyitja a szemét, épp most kezdi új, vámpír életét, megpróbálja kordában tartani újszülött ösztöneit, és minél több időt tölteni Renesmeevel. Aztán fenyegetés érkezik a Volturitól, akik le akarnak csapni erre a félig ember, félig vámpír lényre, mert nem tudják, mi válik majd belőle. Van egyfajta epikus erő végig a filmben, amely Renesmee és a klán megmentésére irányul.

Lutz Emmett Cullen szerepét játssza, aki Edward bátyja a filmekben, míg Nikki Reed Emmett barátnőjének, Rosalie Hale-nek a szerepét alakítja.
Nikki arról beszél, hogy a Hajnalhasadás első részében már megismerhettük karakterének érzékenyebb, családszerető, sebezhető oldalát, és a második részben ez folytatódni fog.

Mivel a film megjelenésének időpontja vészesen közeledik, Lutz bevallja, hogy egyre érzékenyebben érinti a film végének közeledte, noha a forgatás során nem így érzett:
- Amikor az ember szereplőként, forgatáson kívül beszél a dologról, amikor már csak lóg mindenfelé, akkor az ember úgy emlegeti, hogy milyen szépek is voltak az elmúlt évek és az összes emlék. A forgatás során azonban - amely hét hónapon át tartott - az ember azt érzi, hogy "Hiányszik a kutyám, hiányzik a családom", de a forgatás végével ezek elmúlnak és a szomorúság veszi át a helyét a sorozat végéhez közeledve. Most, hogy elkészültek a filmek, a hála érzése erősödik még fel, és az, hogy milyen nagyra értékeljük ezt az utazást. Mert ez egy csodálatos utazás volt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése