2012. november 8.

Összefoglaló az elmúlt napok Kellan interjúiból, I.

Előkerült néhány interjú az elmúlt napokban a promó kapcsán amelyek fölött majdnem elsiklottam, de jobb későn, mint soha elven most készítek egy összefoglalót a talált anyagokból:

A Marie Claire online vette fel a kapcsolatot Kellannel, akit azzal kapcsolatban kérdeztek, hogy reménykedik-e abban, hogy új Alkonyat-film készülhet esetleg a jövőben. Amikor megemlítették, hogy Robert Pattinson nemrégiben arra utalt, hogy egy spin-off részt szentelnének karakterének, Kellan elég szevedélyesen reagált:
- Spin offot az ő karakterének?? Hisz az egész sorozat róla szólt, mit akar még?

Na persze a fenti kiakadást nem kell komolyan venni, Kellan azonban sokkal érzelmesebb, amikor az Alkonyat végéről esik szó. Így folytatta ugyanis:
- Szívesen megmutatnám Kellan háttértörténetét, sok karakternek lehetősége volt erre ugyanis. Szeretem a karakteremet, mindannyian szívesen mutatnánk többet belőle.

Mielőtt nagyon izgalomba jönnénk, Kellan nem túl optimista egy új Stephenie Meyer Alkonyat-kötettel kapcsolatban:
- Hogy ez lesz majd? Nem hiszem - mondta a Marie Claire-nek. - Hogy Stephenie Meyer új Alkonyat könyvet írna? Kicsi a valószínűsége.

Lehet azonban, hogy ezúttal Kellannek mégsincs igaza, Stephenie Meyer ugyanis nem zárkózott el kerek-perec, amikor új könyvvel kapcsolatban kérdezték: 
- Nem akarom teljesen elutasítani a lehetőséget. Biztos nem mostanában fogom csinálni, de nem tudhatom, hogy érzek majd öt év múlva.

A Celebuzz Kellannel és Jackson Rathbone-nal beszélgetett, akik elárulták, hogy elég kemény munka volt a Hajnalhasadás forgatása:
- Sokszor azt sem tudtuk, hogy az 1. vagy a 2. részt forgatjuk. - mesélte a 27 ésves Lutz a film sajtótájékoztatóján. - Pedig a könyvben egyértelműen ott a töréspont, amely elválasztja a két részt ez - ahogyan Bill Condon megalkotta - az a pont, amikor Bella vámpírrá válik, és Renesmee megszületik. 

A Hajnalhasadás 2. részében sok új karakter is bemutatkozik, hogyan tudtak emellett kibontakozni saját karaktereik?
- Bill nagyszerű munkát végzett, hogy megmutassa a történet lazább oldalát is, amelyet a rajongók nagyon szeretnek. - mondta Lutz, akinek karaktere Emmett képviseli a komikus elemet a sorozatban. - Szerettem ezt a karaktert játszani...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése