2012. november 9.

Két új Kellan fotósorozat

Két új Kellan fotósorozat jelent meg az elmúlt napokban. 

Az International Homme képeinek kékes árnyalata eleve sejtelmes, érdekességük, hogy a képek legtöbbjén szerepel egy nem túlsűgosan túlöltözött hölgyemény, aki azonban láthatóan teljesen hidegen hagyja a képeken szereplő férfit. 

Ezzel szemben a GQ Italia képein Kellan dominál őszies színekben az őszi/téli tengerparton.

Ide csak egy-egy ízelítő, a többi az ugrás után.
Azért kíváncsi vagyok, ki mit gondol, én meg visszafogom konzervatív véleményemet :))


 
 
 

3 megjegyzés:

 1. Hát, ha kíváncsi vagy én nagyon szívesen elmondom a véleményemet. (Mint mindig)

  Az első sorozatban csak egy van ami nem tetszik, a garbós. Nem tehetek róla változatlanul utálom ezt a fránya ruhadarabot, és ez a véleményem szerintem soha nem fog megváltozni.

  A másik sorozat viszont... én nem vagyok konzervatív az száz, de ez valami borzalom. Kezdem ott, hogy az a bajusz... kiábrándító. A sötét alapszínnel még csak-csak ellennék, de a csaj ottléte és főleg, hogy nagyrészt meztelen abszolút nem jön be. Nem értem a koncepció lényegét. És nem tudom, lehet, hogy csak nekem tűnik úgy e mintha az összesen ugyanolyan életunt arcot vágna.

  Ja, még valami, volt Rob Vanity Faires címlapja a krokodillal, aztán jöttek Kellan evergladesfoundationos sorozata.
  Voltak Rob Details képei a pucér csajokkal most meg itt van Kellan az International Homme-mal
  Mi lesz a következő?

  Itt nem arra gondolok, hogy erről a kedvencünk tehet, mert szerintem köze nincs hozzá.
  Csak valahogy feltűnt.

  VálaszTörlés
 2. Homme: ezek a kékes árnyalat nem lenne rossz elképzelés, de az a csaj mindent elront rajta :/ Nem azzal van a bajom, hogy egy csaj is van a képen (bár valljuk be: jobb szeretjük, ha Kellan egyedül van rajta :D ), hanem az, hogy ennyire alul öltözött. No meg az bajusz is...
  GQ: sokkal jobb, mint az előző, de az az igazság, hogy láttam már jobb fotósorozatot is Kellanról :/ Sorry...

  VálaszTörlés
 3. Nekem is az a bajom, hogy egyik sorozat sem bejövős.
  Különben nekem még az sem lenne bajom a csajjal, hogy alulöltözött, mert ott volt Kellan Abbot+Main kampánya, oké, nem kedveltem, hogy azzal a szőkével cicázik a videóban, de az egy DÖGÖS kampányanyag volt. Ez meg nem az. A nő is irritál és Kellan sem bejövős.

  A tengerpartos dettó. Ott nem tudom, mi van Kellan szájával, de valami nagyon zavaró. És egyik fotósorozaton sem látok értelmet és csillogást Kellan szemében.

  Nagyon remélem, hogy nem akar hossan időzni ezekben az irányokban emberünk, mert különben kereshettek neki másik blogírót :/

  VálaszTörlés