2012. november 18.

Kellan Lutz ELLE interjú

Amikor Kellan Lutz görög istenként jelent meg a Halhatatlanokban, az tipikus beskatuályázás volt. Ő egy ilyen abszurd példány. Az észak-dakotai születésű Lutz középiskolában kezdett modellkedni, fokozatosan jutott el a helyi katalógusoktól addig, hogy Bruce Weber fotózza az Abercrombie & Fitch számára. A színészet, mint következő, logikus lépés következett, és így történt, hogy bár csak keveset szerepel, de láthatjuk az Alkonyat: Hajnalhasadás, 2. rész című filmjében. (Lutz Emmettet, Robert Pattinson Edwardjának védelmező bátyját alakítja.) A világszerte nagy sikert arató sorozat folyamán Kellan úgy irányította életét, hogy részt vett egy magas szinvonalú Calvin Klein alsónemű kampányban, és divatbemutatók első soraiban fedezhettük el. És hogy hogyan tovább? Tarzant alakítja majd a széles vásznon természetesen. De ne ítéljünk meg egy könyvet egy ágyékkötőről (amely nem is része a jelmeznek, esküszik Kellan). Míg a TMZ magazinja számára félmeztelenül fotózzák, miközben Venice partjainál edz, azt szeretné, ha tudnánk róla, hogy templomba járó, romantikus monogám fickó. A következőkben megszólal az élőhalott:



Amikor az Alkonyat először siker lett, azzal viccelődtél, hogy anyukád barátai házassági ajánlatokat tettek. De milyen volt megélni ezt a hirtelen érdeklődést?
Úgy éreztem magam, mint egy szarvas a fényszórók fényében. Mármint, hogy "Mi folyik itt?" Évek óta dolgoztam azelőtt, voltak munkáim. Nagyon jól éreztem magam. Soha nem vágytam arra, hogy híres legyek.

Megérzed, hogy egy lány valóban Kellan Lutz iránt érdeklődik, vagy csak egy Alkonyatos fickóval akar randizni?
Szerencsére azért van némi eszem, és jó helyzetfelismerő képességgel rendelkezem. Átlátok az embereken. Mostanában sokkal több ember hazudik körülöttem, mint bármikor előtte életemben. Nem hiszem, hogy én egy kicsit is változtam volna. A világ változott.

A nők miért reagálnak ilyen hevesen az Alkonyatra?
Mindenki a maga Edwardját keresi. Egy olyan férfira vágynak, aki megküzd értük. Épp most olvastam ki a Megváltó szerelmet. Ismered azt a könyvet?


Nem, miről szól?
Egy srácról, aki egy beleszeret egy prostituáltba. Kiveszi őt a bordélyházból és el akarja venni feleségül. Feltétel nélkül szereti a lányt, aki pedig úgy érzi, méltatlan minderre. Már én is randiztam ilyen lánnyal. Rendes pasira vágynak, amikor azonban megkapják, úgy érzik, nem elég jók hozzájuk.

Mi volt a legromantikusabb dolog, amit bevetettél, hogy lenyűgözz egy nőt?
Hatodikos koromban elmentem egy "dollár boltba" [~olyasmi lehet, mint nálunk a Száz forintos boltok??], hogy egy lánynak, Kelsey-nek ajándékokat vegyek. Valami újságokban azt olvastam, a lányok szeretik az ajándékokat. Vettem pár szem cukrot, egy szál rózsát. Élveztem, hogy én lehetek Júliám Rómeója. Aztán vettem neki egy "arany" nyakláncot a dollár boltban. Honnan tudhattam volna, hogy az nem volt igazi? De aztán a lány rájött, hogy ott vettem és nagyon bepipult rám. Miközben én azon fáradoztam, hogy életemben a lehető legromantikusabb legyek.

Azt hallottam, hogy újságokat olvasgatsz, és kiírod belőle az ott látott bölcsességeket.
Igen. Vegyem elő gyorsan a jegyzeteimet?

Naná. Megosztanál velünk valami olyat, ami nőkkel kapcsolatos?
Nők. Nézzük csak. (lapozgat) Itt van egy: "A kommunikáció hiánya félelmet és kétségeket okoz."

Van valami, amit máshogy csinálnál az első alkalommal kapcsolatban?
Ööö, nem.

Tényleg? Minden a tervek szerint haladt?
Igen. Középiskolás voltam, a lány pedig életem szerelme - akkori életemé legalábbis. Nem az a party alatti részeg pillanat volt. Mindenre nagyon odafigyeltünk, áradt a szerelem. Nagyon édes, szerelmes, meghitt pillanatok voltak.

Ha felhívnám telefonon az összes nőt, akivel valaha randiztál, és megkérném őket, hogy mondjanak egy olyan dolgot, amelyben mindegyiküknél ugyanolyan voltál, mi lenne az?
(Nevet) Vigyáznom kell, mit mondok, hátha kiskorúak is olvasnak.

Na, szép.
Azt mondanák, "Igazán szeretett és tisztelettel bánt velem." Anyám ezt belém nevelte.

Félemlített már meg nő valaha?
A nők engem felcsigáznak és lenyűgöznek. De soha nem félemlítenek meg. Még ha az ember bolondot is csinál magából, legalább megpróbálta. Szeretem Wayne Gretzky idézetét: "Ha meg sem próbálod, a lövések 100%-a lesz sikertelen."

Úgy hallottam, hogy úgy képzeled az életed, hogy Denverben szeretnél letelepedni, és három gyereket szeretnél: két fiút és egy lányt.
Igen, álmodtam már ilyenről.

Barátnőd, Sharni Vinson - akit a Step Up 3D-ből ismerhetünk - tud ezekről az álmaidról?
Igazából neki is hasonló álmai vannak.

Szüleid elváltak, amikor még nagyon fiatal voltál. Változott emiatt a házasságról alkotott véleményed?
Az emberek elhidegülnek egymástól vagy rossz indokból házasodnak össze. Az emberek változhatnak. Az idősebb generáció tagjai még 20 évesen házasodtak és szültek gyerekeket. Az ember 20 évesen honnan tudhatná, ki is igazán?

Hallottam, hogy elég spirituális beállítottságú vagy.
Van egy Biblia-kör, ahová járunk a barátaimmal itt Los Angelesben. Templomba járok minden vasárnap. Világ életemben hívő voltam. Szeretek énekelni. Nem a legjobb a hangom, de szeretem kiadni magamból az érzéseimet.

Rövid ideig vegyészetet tanultál a főiskolán. Nem becsülnek alá a nők?
De. Azt hiszik, hogy azért mert szőke hajam, kék szemem van, és egy nagydarab fitt fickó vagyok, nem a legélesebben vág az eszem.

Volt olyan, hogy egy lány tévesen ítélt meg?
Miaimiban voltunk, és a maja naptárról beszélgettünk. A lány mindenféle dolgokkal dobálózott, én meg rámutattam a tényekre. Meglepődött. Pedig én nem azt akartam bizonyítani, hogy tévedett.

A maja naptár szerint nem fog véget érni a világ egy hónap múlva?
(Nevet) Az enyém nem.
Forrás: ELLE
Fotó: Matthew Kristall

2 megjegyzés:

  1. Ilyen pasi egyszerűen nincs is. :)
    Imádom! És ez a kép... nagyon tuti.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csatlakozom :) Tetszik a kép is az interjú is :)

      Törlés