2012. november 11.

Kellan Lutz Examiner interjú

A promo időszak örömére újabb interjúval érkeztem, ezúttal képekkel együtt!!
Kellan a napokban Dallasban volt, a cikkben látható képek ott készültek. És bár vannak az interjúban ismétlődő elemek, érdemes végigolvasni, mert ismét kiderül: Kellan, egy naív, bájos, vicces fickó, aki nagyon szerethető. Kicsit túláradtam, bocs :)

Milyen volt a szkander-jelenet forgatása?
Saját magam és a karakterem miatt is nagyon vártam már ennek a jelentnek a forgatását Bellával - hogy Emmett megmutathassa magát ebben a különleges jelenetben. Amikor először olvastam a Hajnalhasadást, azt gondoltam, "Lécci, csináljuk meg!" Aztán kigyúrtam magam, nem is vettem észre mennyire nagydarab lettem... Arra gondolok, a karom olyan akkora, mint a fejem! (nevet) Vicces volt, mert meg sem próbáltam nyerni, mégis [Kristen Stewart] megkérdezte, "Hé, te le akarsz győzni?"


Mesélj arról a táncjelenetről, amit olyan sokfelől hallani!
Az Eurythmics Sweet Dreams című számára készítettünk egy koreográfiát. Szeretek táncolni, Justin Timberlake volt korábban az én emberem, felnéztem rá. Michael Sheennek, Dakota Fanningnak... az egész Volturinak fogalma sem volt arról, mit tervezünk. Így aztán, amikor elkezdtünk táncolni, Michael is (*és itt Kellan egyfajta robotmozgást kezd imitálni*) rákezdett táncolni. 

Láthatjuk a jelenetet a végefőcím alatt?
Nem tudom, nem hinném. Talán majd a DVD-re teszik rá a kulisszák mögötti jelenetek közé.


Következő filmed a Tarzan, amely egy rajzfilm. Annak milyen volt a készítése?
Volt rajtam egy kezeslábas, olyan, amit szörfözéshez szoktak felvenni. Imádtam. Az Alkonyat során, ahol órákon keresztül készült a fehér smink, és ahol a kontaktlencséket - mivel kicsi szemem van - két technikus segítségével tudtam csak a szemembe erőltetni, nos ez nem buli. Meg kellett tanulnom, hogyan járjak [Tarzenként], ami egy kicsit nehéz volt, mivel focizok, ezért elég merev vagyok. 


Nem aggódtál, hogy beskatulyáznak vámpírként?
Nem, de ez klassz lenne. Jobb, mint amilyen szerepekre másokat beskatulyáznak. A forgatás első hetében azt hittem, hogy átverés áldozata vagyok, megkérdeztem, "Hol vannak az éles szemfogaim? Vámpír vagyok, adjatok nekem vámpírfogakat!" Továbbá, csillogtunk a napfényben. (Nevet) Hát milyen vámpír az ilyen?


Mi volt a legőrültebb rajongói élményed?
Óó, abból sok van! Az első film után egy hölgy nekünk adott egy gyereket. Nikki Reeddel promóztuk az Alkonyatot és mondtuk, hogy "Mi szeretjük a gyerekeket!", mire ez a hölgy megfogta az ő gyerekét, és megkérdezte: "Kéritek?" Mi megfogtuk a gyereket, aztán egy óráig nem találtuk az anyukát. Tényleg azt hitte, hogy majd hazavisszük a gyerekét? Szóltunk a szervezőknek, akik megkeresték a nőt. Úgy hiszem, nem hagyta el a gyereket, nem volt szándékában lemondani róla, csak ránk bízta őt.


Aztán egy másik alkalommal, de még mindig az első film idejében, még nem voltak biztonságisok körülöttünk, egyszer csak kopogtak a szállodai szobám ajtaján. Azt gondoltam, hogy valamelyik szereplőtársam vagy a szobaszervíz az, erre két rajongó volt egy kosár gumimacival, szárított marhahússal, és más ínyencségekkel, mire én, "Oké, gyertek be!" Aztán a produkció készítői leszidtak, hogy "Nem engedhetsz be idegeneket a szobádba. Semmi szükség rá, hogy kitaláljanak valamit és bepereljenek miatta!" Mégis, így válaszoltam "De hát gumimaci volt náluk!"


Hallani pletykákat arról, hogy lesz valami fordulat a film végén. Kell idegeskedniük a rajongóknak amiatt, hogy a film vége eltér majd a könyvétől?
Rengeteg tér és lehetőség kínálkozik arra, hogy egy kicsit szépítsünk a történeten, vicces jeleneteket tegyünk hozzá. Garantálhatom, hogy minden rajongót lenyűgöz majd az érzelmek kavalkádja, és azt gondolják majd, "Istenem, ez csodálatos volt!"


Hát, így legyen.
Forrás: Examiner

7 megjegyzés:

  1. Nos igazad volt, (nekem meg érdemes még meló után, lefekvés előtt bekapcsolni a gépet) ez a fordítás olyan aranyos. Az egész tetszett és elhatározásra jutottam. Holnap veszek vagy 5 kiló gumimacit és egy repülőjegyet LA-be. :)
    Ki tart velem?!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is jutott eszembe hasonló ;)

      Törlés
    2. Benne vagyok én is :D
      Istenem, de egy cukorborsó ez az ember :)

      Törlés
    3. Az. Ez a duma, hogy "De hát gumimaci volt náluk" :-D Csúcs :))

      Törlés
    4. Oké, tehát 3 repülőjegy Los Angelesbe rendel. Ti jöttök hozzám Salzburgba vagy kivárjátok a hétvégét amikor úgyis hazautaznék BD-t nézni?
      :)

      Törlés
    5. Jut eszembe: megvettem a Mozimánia legújabb számát, amibe van egy gigaposzter (az, ami Kellan mögött is :) ), de szemezgettek néhány Alkonyat-rajongó legviccesebb hozzászólásából is. Az egyikbe emberünkről is írtak, íme:
      (A Chuck Norris-viccek analógjára) "Amikor Emmett fekvőtámaszozik, nem magát nyomja ki, hanem a földet le." LOL :D

      Törlés
    6. Ági: :))
      Ria! Megvárunk ;)

      Törlés