2012. november 13.

Kellan Lutz Metro interjú

Háááát... A bulvárújságírás csúcsát sikerült karcolnia a Metrónak, de azért Kellan az Kellan. Én szóltam. Ráadásul a helyzet odáig fajult, hogy egy ponton elkezdtem kommentálni a cikket. Bocs :)

Kellan Lutz négy éven át volt látható fehér sminkben és végzett fekvőtámaszokat, hogy eljátssza a szupererős Emmett Cullent az Alkonyat-sorozatban. Most, hogy az utolsó rész, az Alkonyat: Hajnalhasadás, 2. része a mozikba érkezik, Kellan Lutz az Alkonyat-utáni életéről mesél, arról, milyen volt Kristen Stewarttal szkanderezni, és hogy hogyan tanulja meg felvágni a steak-et.

Mindenki Taylor Lautner testéről áradozik az Alkonyat kapcsán. Pedig te is végig ki voltál gyúrva. Hogyan dolgoztad ezt fel?
Nekem emlékeznek az izmaim. A felsőtestem hordó formájú, és én megcsinálhatok akár 50 fekvőtámaszt is, amitől másoknak már látszanak a mellizmai. De Taylor Lautnernek le is kellett vennie a pólóját. Más lett volna a helyzet, ha nekem is le kellett volna vennem, és sápadt fehér sminkkel mutogatnom magam. Nem lett volna túl bíztató.

Mert ezt nem lehet elégszer... :)

A Hajnalhasadás 2. részében van egy szkander meccs Bella és Emmett között. Ti színészek nagyon komolyan vettétek ezt? Kristen és Kellan egymás ellen?
Elküldtem Emmettet egy színitanodába, hogy felkészüljön a jelenetre, és ne veszítsen és ne sérüljön olyan nagyon az egója. Évek óta vártam ennek a jelenetnek a forgatását, Kristen pedig nagyon izgatott volt, hogy végre vámpírt játszhat. Ő egy nagyon erős nő. Keményen küzdött. És természetesen hagytam nyerni.

A való életben Kristen le tudna győzni? [Ezt vajon komolyan gondolja??]
Soha. Ráadásul csalt is. De szerintem Robot simán megverné szkenderben.

Szóval szerinted ő erősebb, mint Robert Pattinson?
Szerintem igen... Ő győzne. Valószínűleg megcsiklandozná, vagy valami ilyesmi.

Kivel randiznál szívesebben, Kristen Stewarttal vagy Bella Swannal? [ööö, eddig is sejtettem, hogy ez a riporter nem teljesen százas, de most már teljesen biztos vagyok benne, hogy az illető idióta..]
Bella Swant nem igazán ismerem. Számomra az lenne a bölcsebb döntés, [hogy azzal randizzak] akit jobban ismerek, akivel több a közös bennünk és Kristen, nos vele igazán jó buli volt együtt dolgozni.

Ha a valós életben is olyan vámpírerőd lenne, mint Emmettnek...
Haaaa? Te miről beszélsz??? [lol, Kellan is rájött :-D]

Mi az álmod, mire szeretnél képes lenni?
Oroszlánokkal harcolni, mint Sámson a Bibliában. Szeretek játszani a kutyámmal - de milyen buli lenne már megragadni egy oroszlánt a sörényénél és leteperni. Vagy egy grizzlimedvét. Vagy az lenne a legjobb - ha mindenható erőm lenne - ha ki tudnám emelni a fákat gyökerestül a földből és úgy cipelhetném őket, mintha olyan szivacsgiliszták lennének, amiket a medencékben is látni. Vagy szeretném olyan erősnek érezni magam, mint Atlasz (a görög mitológiából ismert titán).

Hogyan maradsz fitt?
Minden szombaton röplabdázok és amikor csak tudok, kondizok. De legnagyobbrészt inkább arra figyelek, hogy egészségesebben táplálkozzam. Nem eszek annyi édességet, mint korábban. [Puff neki, ennyit a gumimacikról]

Azt olvastam, együltő helyedben képes vagy megenni 10 doboz Taco Bellt. [Valóban ez a legfontosabb kérdése a Hajnalhasadás előtt???]
Hatalmas gyomrom van. Mivel olyan családban nőttem fel, hogy hat fiútestvérem volt, megtanultam, hogyan kell zabálni. Az ember meg akarja szerezni [az ennivalót], mielőtt az elfogy. Mostanában tanulom, hogy élvezzem is az ennivalót és szeleteljem fel a steaket mielőtt bevágnám az egészet.

Hogyan tovább?
Akciófilmekre szeretnék koncentrálni. Szeretek verekedni és lövöldözni.

Miért? [b+, egy csupaizom, csupa tesztoszteron fickó miért ne vágyhatna ilyesmire???]
Nincsenek tetkóim. Én a hegeimet hordom tetkóként. Soha nem tört még csontom, de szeretem a kockázatot. Szeretnék valami különlegeset csinálni, mint Tom Cruise a Mission Impossible-ben. Szeretnék ejtőernyővel ugrani vagy átrepülni kitörő vulkánok felett és gyors kocsikat vezetni.

Szívesen vennél részt bázisugrásban is?
Igen. Imádom az izgalmat. Az ejtőernyőzés csodálatos. Bukfencezni a levegőben. A snowbordozás és a búvárkodás a legfélelmetesebb dolgok, amiket valaha csináltam. Életveszélyes dolgok.
Forrás: Metro

3 megjegyzés:

  1. Hát ez érdekes kis cikkecske :)
    Ilyenkor sajnálom csak igazán azokat a szegény "híres" embereket mert nekik az ilyen ostoba kérdésekhez még jó képet is kell vágniuk.

    VálaszTörlés
  2. LOL :D
    A megjegyzéseid még jobban, mint a kérdések :)
    De a legjobb: "Ha a valós életben is olyan vámpírerőd lenne, mint Emmettnek...
    Haaaa? Te miről beszélsz??? [lol, Kellan is rájött :-D]"

    VálaszTörlés
  3. Hát, elhihetitek, hogy egy idő után már én sem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek :)

    VálaszTörlés